Hedon pakt uit op Bevrijdingsfestival Overijssel

Zwolle – Bevrijdingsfestival Overijssel (BFO) zit er weer aan te komen en ook dit jaar zal Hedon flink vertegenwoordigd zijn. Podium Abbot en de SENA Talent stage zijn dit jaar beide powered by Hedon. Bovendien zal het Zwolse poppodium tevens aanwezig zijn met een promo stand, zorg dat je daar even naartoe komt want de organisatie belooft flink uit te pakken. Met kortingen voor een groot deel van het programma is het een uitgelezen kans om voordelig je concerten kaarten te scoren.

Het is maandag 5 mei goed vertoeven op de festivalweide van Park de Weezenlanden. Met mooie acts als DeWolff, Color Reporters, Rina Mushonga, Afterpartees, John Coffey en Knarsetand is er dit jaar op Podium Abbott een erg sterke line-up samengesteld. Op de SENA Talent Stage zullen Tricklebolt,  Orange Glow, Tim Vantol, Prestcold Molly, Akwasi, Proper Outfit, The Vagary en Hip & Hanneke de festivalweide in vuur en vlam zetten. Hier is tevens de Hedon-promostand te vinden waar tickets te scoren zijn met flinke kortingen.

Tel daarbij grote namen als Nielson, Chef Special, Great Minds, Jacqueline Govaert, Blof, Douwe Bob, Blaudzun en Van Velzen & Innocent Balume op hoofdpodium Wärtsila bij op en je hebt een zeer mooie line-up voor het Bevrijdingsfestival.  

BEVRIJDINGSFESTIVAL OVERIJSSEL

Locatie                        : Park de Wezenlanden, Zwolle
Wanneer                     : Maandag 5 mei
Open / Aanvang         : 12:00 uur
Entree                         : Gratis

Artikel delen:

Reageer