WRZV zaalvoetbalcompetitie nadert ontknoping

Zwolle – Met nog drie competitieronden op het programma is alleen nog niet bekend, wie het kampioenschap mag vieren in de woensdag 1e klasse. Zowel FC Hummel als Van Amerom Makelaardij kwamen niet in actie en derhalve is nog niets beslist!

Outsport wist in de 1e klasse woensdag onder aanvoering van Tjeerd Keizer de goede serie wederom een goed vervolg te geven door nummer laatst Iron Art met 18-4 te declasseren en hierdoor is Outsport opgeklommen naar een keurige 6e plaats in de voorlopige eindstand. Absens Carens wist de laatste wedstrijd van dit seizoen niet om te zetten in winst en verloor met 5-11 van ZVV Pruts. Livarda, wie knokt tegen degradatie wist Neptunes’12 goed spel te bieden, maar verloor nipt met 7-8. Het team van Livarda is tevens op zoek naar een nieuwe naamsponsor voor het komende seizoen. Het hoog geklasseerde Sleuteldienst Zwolle was op de late avond veel te sterk voor Karba en won ruim met 11-4.

Kampioensklasse woensdag

“Hoogvlieger” Belgische Keizer 2 was in een spannend en zeker leuk duel niet sterk genoeg voor het Krijtje FC van captain Gerjos Weelink. De kampioen van vorig jaar Krijtje FC was met 2-1 uiteindelijk het meest gelukkig in het topduel van de hoogste klasse op de woensdagavond.  Een boeiend en aantrekkelijk duel was er ook tussen Ittersum en Blazende Veiligheid. In de slot minuut wist de Blazende Veiligheid de aansluitingstreffer te forceren.  Het duel eindigde in een 6-6 gelijkspel. Ook het duel tussen Zwolle Zuid en Vastgoed Dalfsen bracht geen winnaar op. Onder aanvoering van Benny Wolters wist Zwolle Zuid met 6-6 gelijk te spelen in een sportief duel. Exact was met 10-6 te sterk voor YBC.

Nieuwe Seizoen 2014/2015

De aanmeldingen voor het nieuwe seizoen verlopen zeer goed. Op dit moment hebben zich alweer 62 teams aangemeld en is de woensdagavond competitie ingevuld. Voor de maandagavond zijn er nog enkele mogelijkheden om je als team aan te melden voor de competitie.  We heten graag de volgende nieuwe teams welkom in onze competitie: Het Beugeltje, AVC, All Stars, Bafana Bafana, Cycloon Zwolle, Asero Futsal, VT- Benz, Kletsen en Proeven,  FC DVO en Streetfeet 2.

Ook kunnen dit seizoen spelers zich individueel aanmelden, omdat er altijd teams zijn wie op zoek zijn naar spelers. Voor meer informatie www.wrzvzaalvoetbal.nl of mail voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Voor in uw agenda! 

Woensdag 7 mei staan er weer leuke en attractieve wedstrijden op het programma in de WRZV Sporthallen. De toegang is vrij en u bent van harte welkom om vanaf 18:30 uur de wedstrijden bij te wonen. 

Voor verdere informatie kunt u ons verder volgen op twitter: @WRZVZwolle of Facebook: WRZV Zaalvoetbal en natuurlijk staan alle actualiteiten vermeld op onze website www.wrzvzaalvoetbal.nl

Artikel delen:

Reageer