Spelers VV WVF vertrekken

Zwolle – Marthijn van der Steege stopt na dit seizoen bij WVF en gaat terug naar zijn oude club SEH om samen met zijn vrienden te gaan voetballen. Marthijn kwam in 2007 bij WVF voetballen en heeft 6 seizoenen in WVF 1 gespeeld. Tussendoor heeft hij een jaar gespeeld bij CSV Apeldoorn. WVF vindt het jammer om Marthijn als sterkhouder in de selectie te moeten verliezen, maar respecteert uiteraard zijn keuze. De vorige keer dat Marthijn WVF verliet (in 2010 naar CSV Apeldoorn) ging dit gepaard met promotie naar de 1e klasse en wie weet gebeurt dat nu weer.

Wibo van Dijk gaat na 3 jaar WVF verlaten en keept volgend seizoen bij Be Quick ’28. Wibo, die dit seizoen de concurrentie verloor van Mike te Wiele, wil graag nog 1e keeper zijn en denkt bij Be Quick ’28 daarop meer kans te maken. Met Wibo verliezen we een echte sfeermaker, maar ook een goede doelman, in de selectie. Voor volgend seizoen komt keeper Gert Schaafsma de selectie van WVF 1 versterken. Gert komt over van Drachtster Boys, waar hij dit seizoen actief is. Daarvoor heeft Gert 3 jaar het doel verdedigd van VC Trynwalden uit Oenkerk (Friesland). Gert is dit jaar verhuisd naar Zwolle en was op zoek naar een club dichtbij huis.

Hans Kamping blijft

We zijn blij te melden dat Hans heeft aangegeven volgend seizoen bij WVF 1 te blijven voetballen. Hans heeft de afgelopen 1,5 jaar veel pech gekend met blessures en is momenteel ook herstellende van een gebroken duim. Ondanks deze blessures stelt Hans zich altijd positief op en wil volgend seizoen graag nog veel plezier beleven aan het voetballen in WVF 1.

Hessel Berends blijft alsnog

Hessel is teruggekomen op zijn beslissing om te stoppen met voetbal. Hessel had eerder aangegeven dat het voetballen in WVF moeilijk te combineren was met zijn studie en dat voor hem een reden was om te stoppen met voetballen. De laatste weken begon Hessel echter te twijfelen. Plezier in voetbal en het missen van de gezelligheid zijn voor Hessel motiverende redenen om volgend seizoen weer deel uit te maken van WVF 1.
Als TC zijn we uitermate blij met het aanblijven van Hessel Berends.

Kevin Peters

Tot slot is WVF erg blij te kunnen melden dat ook Kevin Peters volgend seizoen beschikbaar blijft als speler. Kevin is een speler waar je altijd op kunt rekenen. Ondanks het feit dat hij afgelopen seizoen niet alle wedstrijden heeft gespeeld, is hij een betrouwbare verdediger gebleken. Op momenten dat er een beroep op hem werd gedaan stond Kevin klaar en speelde hij sterk.

Artikel delen:

Reageer