VV WVF deelt de punten met DOS Kampen

Zwolle – VV WVF heeft zaterdagmiddag de punten gedeeld met DOS Kampen. Op Sportpark De Weide Steen in Westenholte kwam WVF na een 0-1 achterstand terug tot 1-1. Dat bleef de stand.

wvfdos-6.jpg  

Onder leiding van scheidsrechter Huis in’t Veld wist WVF zich zaterdagmiddag te plaatsen voor de na-competitie. Voor de neutrale toeschouwer ontspon zich deze middag een leuke wedstrijd want er werd door beide teams volop de aanval gezocht. De bezoekers  kregen direct de eerste kans na balverlies van Robert Stals maar Wibo redde prima. WVF speelde ook vol op de aanval en het was Jeroen van Brummen die naast kopte. Kort  daarna was Lennart Bril het eindstation van een prima aanval via Martijn  en Robert Jan maar keeper Wilco de Vries redde met een prima reflex. Deze keeper zou zich deze middag vaker doen gelden.

wvfdos-2.jpg

wvfdos-4.jpg 

Via Lees verder meer foto’s… 

wvfdos-1.jpg
 

De aanvallen gingen over en weer en waar mogelijk werden de vleugelspelers Jeroen en Hessel  in stelling gebracht. Hessel Berends was het die Lennart iun stelling bracht maar de keeper redde formidabel. Direct daarop nam Sybren de bal opo de slof maar zag zij schot rakelings naast vliegen. Onze jongens leken de score te openen maar diverse hachelijke momenten voor het DOS doel leverden helaas geen doelpunt op.
Bas Bouwhuis zag zijn inzet gestopt. De alerte Jeroen zag zij schot ook gestopt  nadat hij de bal ontfutselde van een tegenstander. Zoals zo vaak valt dan het doelpunt aan de andere kant. DOS speler Winters knalde de bal in het doel na een overstap van een medespeler. Martijn van de Steege leek van grote afstand te scoren maar zijn schot verdween net naast het doel.  Ook de pegel van Rob Meijerink verdiende een beter lot. Op slag van rust was keeper de Vries ook de inzet van lennart Bril de baas.

Na de rust verschenen Dion Reijnen en Christian Bril in het veld voor Kevin Peters en Bas Bouwhuis. Stal verhuisde naar linksback. Waar onze jongens nog nadrukkelijker de aanval zochten moest Wibo van Dijk zich maximaal geven om een inzet over zijn doel te werken. Hij wenste niet onder te doen voor zijn collega! De gelijkmaker kwam er en zeker dik verdiend in de 61e minuut via Jeroen van Brummen. Hij scoorde uit een voorzet van Hessel. Het spel bleef op en neer gaan. Even hachelijk was het  voor Wibo na een voorzet van van Warven. Christian Bril ’s schot werd opnieuw gekeerd. Hij kreeg ook geen penalty nadat hij gestuit werd in zijn aktie binnen de zestien. Zijn broer Lennart werd gewisseld voor Patrick Koning. Wibo onderscheidde zich  kort daarna door een inzet van dichtbij te keren. WVF wenste risico’s te nemen om de overwinning binnen te slepen. Ondanks prima inzetten van Martijn en op de valreep voor Christian kwam er echter gen wijziging meer in de stand zodat hiermee wel de deelname voor de nacompetitie werd veilig gesteld door de definitieve plaats op de ranglijst.

In een  gezellig samenzijn met Vrienden en Sponsoren was het gastspreker Harry Bouwhuis die eerst Wilco Jansen als neutraal toeschouwer/scheidsrechter naar zijn visie vroeg over de wedstrijd. Hij had een attractieve en sportieve wedstrijd gezien die geen problemen had opgeleverd voor de leiding.
De beide trainers Vlierhuis en Smit gaven vervolgens hun mening. Vlierhuis gaf aan dat hij met DOS een eigen weg is ingeslagen met ruimte voor de eigen jeugd. Mogelijk wordt extern gezocht voor maximaal 2 posities in het team. Bouwhuis: de goede “Poelenten” komen met enig geduld vanzelf bovendrijven! Smit  gaf aan dat na  aanvankelijke doelstelling van handhaving het bijzonder was om dit toetje nacompetitie te pakken. Hij complementeerde zijn  hele groep, was van mening dat het behaalde resultaat ook echt verdiend (!) was en was verheugd dat de ploeg nagenoeg in takt zou blijven komend seizoen. Laat de na-competitie maar komen!

Bert Kamerman

Karakteristieken

WVF – DOS Kampen 1-1 (0-1).

Score verloop: 34 Winters 0-1  62 Jeroen van Brummen 1-1

Gele kaart: WVF  Bas Bouwhuis

Toeschouwers: 300

Scheidsrechter: J.H.M. Huis in ‘t Veld

 

Opstelling WVF: Wibo van Dijk, R.J.Stals, Marthijn van der Steege, Sybren Poppen, Kevin Peters (Dion Reijnen), Bas Bouwhuis, (ChristianBril)  Jeroen van Brummen , Rob Meijerink, Marc Peppelenbos, Lennart Bril (Patrick Koning) , Hessel Berends

Opstelling DOS:  de Vries , Vespignani. Van Bruggen. v/d Worp, Bastiaan, Wellenberg (Schuur), de Velde, Westendorp (Kabboord), van Warven, Winters (Vorsseleman) , Diender.

Door: B. Kamerman  
 
wvfdos-3.jpg 
 
wvfdos-5.jpg
 
wvfdos-7.jpg 
 
wvfdos-8.jpg
 
wvfdos-9.jpg
 
wvfdos-10.jpg
 
wvfdos-11.jpg
 
wvfdos-12.jpg
 
wvfdos-13.jpg
 
wvfdos-14.jpg 
Artikel delen:

Reageer