Verkoop tickets Odeon De Spiegel start 17 mei

Zwolle – Na maanden aftellen was het zaterdagavond zover. Namens de organisatie presenteerde Dolf Jansen de programmering voor het nieuwe sezoen in theater Odeon. Het was even zwoegen en zweten voor Odeon De Spiegel theaters, maar er staat een prachtig seizoen klaar. Het theater is er in geslaagd een indrukwekkend, adembenemend, ontroerend en grappig programma aan het publiek te presenteren. De aanwezigen van deze uitverkochte releaseparty kregen deze avond de exclusieve kans om alvast een paar in het oog springende voorstellingen te zien en te bestellen, zoals de voorstelling van Dolf Jansen of Tangarine.

 _mg_9594.jpg

Presentator en cabaretier Dolf Jansen

Een tipje van de sluier: Najib Amhali, Dreamgirls, Nederlandse Reisopera met Sweeney Todd, Pippi Langkous, BLØF en het Scapino Ballet. Daarnaast passeren internationale talenten als Earth, Wind & Fire. Op 17 mei start de kaartverkoop! Naast alle nieuwe voorstellingen zijn er ook diverse nieuwe abonnementen samengesteld. Geniet nog meer van de voorstellingen voor een aantrekkelijke prijs! Voor de avonden ‘buikpijn van het lachen’ hebben we het abonnement Lachensamengesteld met verschillende cabaretvoorstellingen! Met het abonnementOntdekking maakt u kennis met de nieuwste artiesten of probeert u iets wat u nog helemaal niet kent. En: zet alvast in uw agenda, de Quality Time avonden. De date nights worden aan het begin van het theaterseizoen al vastgelegd. Een gegarandeerd heerlijk avondje met uw lief, vrienden, collega’s of familie. Deze abonnementen zijn slechts een greep uit het ruime aanbod. Kortom, er is voor ieder wat wils!

 _mg_9631.jpg

De Nederlandse Reisopera

_mg_9588.jpg

Jasper van Kuijk

_mg_9607.jpg

Via Lees verder meer nieuws en foto’s… 

Nieuw: Bespreekbureau Theater Odeon geopend!
Vanaf 1 september 2014 zitten we ook voor u klaar bij het bespreekbureau van Theater Odeon. 

U kunt uw abonnement reserveren bij het bespreekbureau, live of telefonisch via: 038 – 4 288 288.

Programma online en wensenlijstje
Vanaf 6 mei 10.00 uur kunt u het uitgebreide theaterprogramma vanuit uw luie stoel bekijken in het theatermagazine en op de website. Heeft u rond 6 mei nog geen theatermagazine ontvangen, maar wilt u deze wel? U bent van harte welkom om die op te halen bij het bespreekbureau van Theater De Spiegel. Heeft u uw favoriete voorstellingen al geselecteerd? Zet deze dan in uw wensenlijstje! Uw wensenlijstje kunt u op de dag van de start kaartverkoop makkelijk in het winkelwagentje plaatsen. Daarna kunt u uw stoelen en het aantal kaarten kiezen. 

Start Kaartverkoop 
Zaterdag 17 mei om 09.00 uur gaan we los met de kaartverkoop van het nieuwe seizoen. U kunt uw kaarten snel en eenvoudig bestellen via www.odeondespiegel.nl en 038 – 4 288 288. Natuurlijk vinden wij het ook gezellig als u bij Theater De Spiegel langskomt op 17 mei. Het theater wacht u op met een drankje, live muziek en heel veel gezelligheid. Ook voor de kinderen zijn er leuke activiteiten gepland. Daarnaast staan onze programmeurs u deze dag graag te woord voor vragen, informatie over de diverse voorstellingen of gewoon een leuk gesprek!

175 jarig bestaan Theater Odeon!

Dinsdag 9 december 2014 bestaat Theater Odeon 175 jaar. Dat wordt gevierd! Het theater verklapt zaterdag dat het groots, meesllepend, bijzonder, verrassend, herkenbaar zal worden. En natuurlijk met een vleugje Zwolse trots. Samen wordt er teruggeblikt en wordt er vooruit gekeken meteen uniek jubileumprogramma. Begin november is er meer bekend.

_mg_9499.jpg

_mg_9532.jpg

_mg_9536.jpg

_mg_9545.jpg

_mg_9563.jpg

Jens van Daeles Burning Bridges

_mg_9571.jpg

_mg_9573.jpg

_mg_9602.jpg

tangarine-3.jpg  

tangarine-1.jpg 

Tangarine

_mg_9613.jpg 

Brechtje Roos

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Heb heel erg genoten!

    Was een heel leuke kennismaking met het nieuwe theaterseizoen. Met veel artistieke genres kennisgemaakt waar ik anders niet zo 1-2-3 naar toe zou gaan. Erg verrassend en leuk!

    Eerste kaarten zijn besteld! 🙂 😀

Reageer