Afscheid spelers PEC Zwolle

Zwolle –  De voetbalcompetitie 2013-2014 zit er al weer op voor PEC Zwolle. Zonder te overdrijven kunnen we rustig stellen dat dit het meest succesvolle seizoen in de clubhistorie is geweest met de plek in de middenmoot van de eredivisie en het behalen van de KNVB beker. Helaas zullen niet alle spelers, die dit hebben bewerkstelligd, komend seizoen ook weer uitkomen voor PEC Zwolle.

Zoals elk jaar vertrekken er een aantal spelers en traditiegetrouw mag de Supportersclub PEC Zwolle het afscheid van de spelers voor de supporters organiseren.

Dit evenement vindt komende Vrijdag 9 mei om 18.30 uur plaats.
De gehele selectie en technische staf zijn aanwezig in het Jupiler Supporterscafe om gezamenlijk met de supporters een laatste dankbetuiging over te brengen aan de spelers die gaan vertrekken bij PEC Zwolle.

Op de foto met de KNVB Beker.
De spelers hebben komende vrijdag de KNVB beker bij zich en na het officiële gedeelte is er ruim de gelegenheid om op de foto te gaan met met de beker, eventueel in combinatie met de spelers en of trainers.

Kom dus Vrijdag 9 mei massaal naar het Jupiler supporterscafé om afscheid te nemen van de vertrekkende spelers en ga op de foto met de selectie en de Beker.

Locatie: Jupiler supporterscafé
Stadionplein 5
Open vanaf 18.15 uur (vrije toegang)

Hopelijk tot zaterdag!
Met sportieve groeten,
Supportersclub PEC Zwolle

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer