PEC Zwolle Vrouwen in halve finale KNVB Beker

Zwolle – Na het bekersucces van het mannenelftal van PEC Zwolle speelt ook PEC Zwolle Vrouwen zondag in de halve finale van de KNVB Beker tegen PSV/FC Eindhoven. Dit duel wordt gespeeld in het IJsseldelta stadion en gaat om 14.30 uur van start. De toegang is gratis.

pecvrouwen-psvvrouwen-knvb-700x460.jpg 

Het elftal uit Eindhoven staat momenteel op de zesde positie met 36 punten uit 24 wedstrijden. PEC Zwolle Vrouwen staat vijf plaatsen lager met 24 punten uit 22 gespeelde duels. De laatste keer dat beide elftallen elkaar troffen wonnen de Blauwvingers knap met 2-3, door doelpunten van Sylvia Smit, Tessa Klein Braskamp en Jennieke van der Pol. Voor een drankje of een kleine versnapering kunnen supporters zondag terecht in het Spelershome van PEC Zwolle, gevestigd aan de hoofdzijde van het IJsseldelta stadion.

Halve finale KNVB Beker voor vrouwen 
PEC Zwolle Vrouwen – PSV/FC Eindhoven 
Zondag 11 mei 2014, 14.30 uur 
IJsseldelta stadion

Artikel delen:
Reacties 2
  1. De andere halve finale gaat tussen Ajax en FC Twente, oftewel PSV/FCE of PEC zal het op moeten nemen tegen een ijzersterk elftal in de finale. Belangrijke pot voor beide elftallen omdat het geen titelkandidaten meer zijn. Kortom verwacht ik een interessante wedstrijd

Reageer