Deltion ontvangt vignet Gezonde School

Zwolle – Als eerste mbo instelling in de wijde regio mag het Deltion College het vignet Gezonde School in ontvangst nemen. Het vignet Gezonde School is een erkenning voor scholen die structureel werken aan het verbeteren van de gezondheid van hun studenten en medewerkers. Met het vignet wil Deltion aan studenten en hun ouders laten zien dat zij de gezondheid van hun studenten en medewerkers erg belangrijk vindt.
 
Werken aan gezondheid op school loont. Het draagt bij aan betere schoolprestaties, minder schooluitval en een gezondere leefstijl. Het Deltion College streeft actief naar gezondheidsbehoud en -verbetering van zijn studenten en medewerkers. Zo volgen alle eerstejaars studenten een verplicht sportprogramma, kunnen studenten en medewerkers binnen de school gratis sporten en worden er diverse sportieve activiteiten georganiseerd.
Artikel delen:
Reacties 4
  1. Klinkt weer als een hoop blabla. Zijn de frisdrankautomaten verwijderd? Is het kantineaanbod al gekuisd? Alleen in het eerste jaar sporten? Kortom: hoog van de toren.

  2. En ondertussen lopen de studenten de hele dag met chips, Red Bull en worstenbroodjes tussen supermarkt en Deltion.

Reageer