Meet & Greet op Thorbecke Scholengemeenschap

Zwolle – Docenten die denken aan een overstap naar vmbo, kunnen zich aanmelden voor een oriënterend bezoek aan de Thorbecke Scholengemeenschap op 15 mei. Vanaf 16:30 uur zijn ze welkom bij het vmbo aan de Russenweg 3 in Zwolle.

Leerlingen verzorgen rondleidingen door de school en bezoekers horen alles over de visie op het onderwijs en de ondersteuning die de school heeft. Ook kan men in gesprek met collega’s en directie. Wie een cv meeneemt (met recente foto) kan die gelijk afgeven. De vmbo-locatie van de Thorbecke scholengemeenschap is een groeiende school met een enthousiast team. De school heeft ook komend schooljaar weer personele versterking nodig. De docenten zijn multi-inzetbaar; ze vinden het belangrijk dat collega’s meerdere vakken aan groep leerlingen willen geven. Ze kunnen rekenen op een goede begeleiding. Samenwerking, collegialiteit en solidariteit zijn belangrijke pijlers in het team. Wie toe is aan een nieuwe of misschien wel eerste uitdaging als docent, is uitgenodigd die middag op bezoek te komen.

De docenten van de Thorbecke Scholengemeenschap vmbo verwachten van hun nieuwe collega’s een positieve kijk op kinderen, de bereidheid een band met een klas op te bouwen en hier moeite voor te willen doen. Daarnaast verwachten ze een tweedegraads bevoegdheid, of studerend hiervoor. Wie nog geen tweedegraads bevoegdheid heeft, maar een pabo-achtergrond en bereid is een nieuwe studie te beginnen, is ook welkom. Wonen in Zwolle of omgeving is een pre.

Aanmelden (uiterlijk 13 mei) voor deze Meet & Greet kan via de site van de OOZ Academie: www.oozacademie.nl 

Artikel delen:

Reageer