Speler van het jaar 2014 WRZV 2013/2014

Zwolle – Het zaalvoetbalseizoen 2013/2014 loopt op het einde en voor het eerst in de historie van de WRZV Zaalvoetbalcompetitie is er de verkiezing voor de speler van het jaar 2014.

"Het leek ons een goed plan om op de kampioensavond, waar alle WRZV kampioenen onderling met elkaar strijden om het algehele kampioenschap van de WRZV, ook een individuele prijs in het leven te roepen en uit te reiken aan de meest opvallende zaalvoetballer van het afgelopen seizoen. Naast goede teams zijn er natuurlijk ook specifieke spelers, voor wie mensen komen kijken en onze zaalvoetbalcompetitie aantrekkelijker maken. Het is goed om deze spelers met deze titel naar voren te halen en te bedanken voor de positieve bijdrage het afgelopen jaar en aan het verder ontwikkelen van onze competitie", vertelt voorzitter Freddy Eikelboom. Uit de gehouden enquête onder de coaches, aanvoerders van de 60 deelnemende zaalvoetbalteams en de scheidsrechters zijn er van alle spelers uiteindelijk 5 genomineerd voor de titel: Speler van het jaar 2014.

In willekeurige volgorde zijn dit:
Souliman Aouragh (Obtentus, uitkomend in de woensdag Kampioensklasse)
Peter Opdam (Wolters Recycling, uitkomend in de maandag Kampioensklasse)
Romano Saija (Bola-Lah!, uitkomend in de maandag Kampioensklasse)
Dennis Elferink (FC Hummel, uitkomend in de woensdag 1e klasse)
en Oud–international, oud speler Ajax, Inter Milaan Andy van der Meyde (Wolters Recycling, uitkomend in de maandag Kampioensklasse.

"Er waren natuurlijk veel meer spelers genomineerd, maar deze top 5 kreeg van de ondervraagden de meeste stemmen. Onze vakjury zal uiteindelijk kiezen, wie de WRZV speler van het jaar 2014 gaat worden", aldus Eikelboom. Bij de prijsuitreiking op de kampioensavond op vrijdag 30 mei 2014 zal bekend worden gemaakt door Voorzitter Freddy Eikelboom, wie de speler van het jaar 2014 zal worden en hiervoor de prijs in ontvangst mag nemen.

Artikel delen:

Reageer