Kolk en In ’t Veld naar VV Berkum

Zwolle – Zaterdaghoofdklasser VV Berkum heeft voor het nieuwe seizoen 2014-2015 opnieuw twee spelers voor de hoofdselectie aangetrokken: Arjan Kolk van SC Genemuiden en Jeroen in ’t Veld die overkomt van DZC ’68.

 

Arjan Kolk (34) is een verdediger en middenvelder met een grote staat van dienst bij Genemuiden, waarvoor hij liefst 14 seizoenen uitkwam en meer dan 300 wedstrijden in de hoofd- en topklasse speelde. In het nu lopende seizoen kreeg hij echter maar weinig basisplaatsen en toen Genemuiden in april liet weten dat er in de komende jaargang geen plek meer voor hem was in de hoofdmacht kondigde hij aan op zoek te gaan naar een andere club. Kolk is een gedreven speler die altijd voorop gaat in de strijd en nog een aantal jaren wil laten zien dat hij met zijn grote inzet van waarde kan zijn voor een eerste elftal.

Jeroen in ’t Veld is nu nog aanvoerder bij DZC ’68 in Doetinchem dat onlangs kampioen werd in de 3e Klasse D. Hij speelt vooral op het middenveld, en pikt daar de nodige doelpunten mee, maar kan ook in de verdediging uit de voeten. Omdat hij in Zwolle is komen wonen trainde de 24-jarige In ’t Veld al enige tijd mee bij Berkum, waar hij in het komende seizoen dus ook deel zal uitmaken van de hoofdselectie.

 

Eerder werd al bekend dat spits Jaouad Akloud (27) in de volgende jaargang de overstap maakt van Dieze West, de kampioen in de 2e Klasse K van het zondagvoetbal, naar Berkum. Verder komt verdediger Jordi Lemmens (29) over van zondaghoofdklasser Rohda Raalte en ook doelman Koen Verburg (25) wordt toegevoegd aan de Berkum-selectie. Verburg keepte eerder bij eersteklasser Oranje Nassau Groningen en ZZVV in Zuidwolde.

 

De eerder aangekondigde overstap naar Berkum van verdediger Caleb Rahajaan gaat niet door omdat de nu voor WHC spelende verdediger daarvan afziet.

 

In de komende weken zal de samenstelling van de Berkum-selectie voor het seizoen 2014-2015 verder worden afgerond.


Artikel delen:

Reageer