Titelrace 1e klasse WRZV weer open

Zwolle – Gedoodverfde favoriet voor de titel in de 1e klasse FC Hummel kreeg gisteren een verrassend en flink “pak op de broek” van het sterk voor de dag komende Sleuteldienst Zwolle. Aangezien Van Amerom Makelaardij zijn wedstrijd wel won ligt het kampioenschap weer helemaal open en zal in het onderling duel op woensdag 21 mei as de beslissing vallen, wie zich kampioen mag noemen in de 1e klasse woensdag.

De spelers van Amerom Makelaardij konden tijdens de warming up hun ogen bijna niet geloven toen ze zagen dat FC Hummel door Sleuteldienst Zwolle op een 2-5 achterstand werd gezet. Het onaantastbaar geachte FC Hummel wist zich onder leiding van aanvoerder Dennis Elferink totaal geen raad met het sterke spel van opponent Sleuteldienst Zwolle. Het team van Sleuteldienst, wat bezig is aan een sterke serie, wist verder uit te lopen en de stand uiteindelijk uit te bouwen tot een 8-2  overwinning op de verslagen ogende koploper.

Sleuteldienst Zwolle kwalificeerde zich, met deze overwinning als nummer drie in de stand ook voor de kampioensavond op vrijdag 30 mei. Kanshebber voor de laatste periode was ook Neptunes’12, maar zij lieten het compleet afweten in het duel tegen Iron Art. Het team van Iron Art, wie dit seizoen nog niet hadden gewonnen, wist Neptunes’12 behoorlijk te verrassen en door de 11-7 zege werd dan ook de eerste winstpartij van het seizoen bijgeschreven. Van Amerom Makelaardij was de grote winnaar van de avond, door het verlies van FC Hummel en de 7-1 winst op Livarda zijn zij weer kanshebber voor de titel in de 1e klasse.

Kampioensklasse woensdag

Het team -in de “Madrileen” witte outfits- Krijtje FC was in een leuk en spannend duel met 6-4 te sterk voor goed voor de dag komende Exact. Kersverse kampioen Bordeaux Groen wist het team van Obtentus met 13-2 vrij simpel opzij te zetten, mede doordat Obtentus een paar belangrijke spelers miste. Van Panhuis leed een verrassende nederlaag tegen Blazende Veiligheid. Na een 3-0 voorsprong uit handen te hebben gegeven, werd de wedstrijd met 5-8 verloren. In een aantrekkelijk duel gaf het team van Zwolle Zuid bijna een voorsprong tegen YBC bijna uit handen. Het in de slotfase gelijk opgaande duel werd uiteindelijk met 11-7 door het team van aanvoerder Benny Wolters gewonnen. De laatste wedstrijd van de avond was gelijk ook het meest spannend, waar de Belgische Keizer 2 in de slotfase nipt  5-4 wist te winnen van Vastgoed Dalfsen.

Nieuwe Seizoen 2014/2015

Op dit moment is de woensdagavond competitie volledig ingevuld met 36 team verdeeld over drie klassen. Op de maandagavond zijn er nog beperkte mogelijkheden om nieuwe teams in te schrijven in de 2e klasse.  Nieuwe teams in de competitie zijn Het Beugeltje, AVC, All Stars, Bafana Bafana, Cycloon Zwolle, Asero Futsal, VT- Benz, Kletsen en Proeven, FC DVO,  Streetfeet 2, Present en Tabonon Sportschool. We nemen helaas afscheid van de teams Absens Carens, Glass Onions en Streetfeet 1 en willen hen bedanken voor de deelname in de afgelopen jaren.

Nieuwe dit seizoen is ook dat spelers zich individueel kunnen aanmelden, omdat er altijd teams zijn wie op zoek zijn naar spelers. Voor meer informatie www.wrzvzaalvoetbal.nl of mail voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Voor in uw agenda! 

Woensdag 14 mei staan er weer leuke en attractieve wedstrijden op het programma in de WRZV Sporthallen. De toegang is vrij en u bent van harte welkom om vanaf 18:30 uur de wedstrijden bij te wonen. 

Voor verdere informatie kunt u ons verder volgen op twitter: @WRZVZwolle of Facebook: WRZV Zaalvoetbal en natuurlijk staan alle actualiteiten vermeld op onze website www.wrzvzaalvoetbal.nl

Artikel delen:

Reageer