Hotspot

Dit is de Hotspot, het populaire raadspel van Weblog Zwolle. 
De Hotspot verschijnt onregelmatig 

en het is dus altijd een verrassing wanneer er weer een Hotspot getoond wordt.

hotspot0905.jpg

Op welke plaats in Zwolle is deze foto gemaakt ? 
Ook met een gewone hotspot geldt, wel de exacte lokatie!  
(met dank aan een trouwe lezer van WeblogZwolle.nl)
 
neushotspot.jpg 
Artikel delen:
Reacties 68
 1. @dame en @jacob, de locatie is niet het gymnasium.

  De hotspot leeft niet echt, blijkbaar omdat er geen echte prijs aan gekoppeld is, toch is hij erg leuk!

  De locatie is nog niet gevonden, dus kom op mensen, waar vind u deze hotspot?

 2. Het is een behoorlijk lastige ditmaal. Ik blijf het proberen: detail van het kunstwerk van Jo Gijsen bij het Prinses Margriet-internaat aan de Botlek 52.

 3. Deze is zo verstopt in een wijk, dat het wel erg moeilijk is wanneer je er niet bekend bent, Admin. Ik doe net als Simon: googelen op relevante woorden en dan met Google maps kijken. Ben die hele straat al afgeweest, maar behalve op balkons hangende was, zie ik niets wat op de foto lijkt. Misschien de fiets maar eens pakken.:)

 4. Het is idd een leuke. Bijzonder om ook in een uitbreidingswijk gevelstenen te zien: hij zit in de garage-/zijmuur van Slingerbeek 26.:)

 5. Inderdaad Dame, er zijn vele mooie plekjes van Zwolle, alleen, die kent iedereen, dit was echt een mooie die ook ik niet kende. Dank aan de inzender van deze mooie hotspot, zo hebben we onze hersens flink gekraakt 😉

 6. Je hebt gelijk, bussie. Plek was goed, huisnummer niet goed zichtbaar en verkeerd geteld.:) Ik ben wel blij dat deze geraden is. Kan er weer een nieuwe komen die net zo moeilijk is, maar centraler gelegen, zodat we allemaal weer mee kunnen doen.

 7. Onze vaste hotspot-fotograaf heeft het nogal druk gehad.
  Weblog moet voor alle scherpe Zwollenaren die alles al kennen toch een behoorlijke moeilijkheidsgraad inzetten. Er word druk aan gewerkt!

Reageer