Veelzijdige Liberg vermaakt publiek

Zwolle – De veelzijdige artiest Hans Liberg was vrijdagavond te gast in het nagenoeg uitverkochte theater De Spiegel in Zwolle. ATTACCA heet de splinternieuwe show van Liberg, waarmee hij door Nederland en België toert.

 

 _mg_9685.jpg 

 

Het is een show met High en Low: camping repertoire, gecombineerd met een elitaire meezinger over George Condo. Wat niet veel mensen weten, is dat Hans Liberg een grote kunstverzameling heeft, maar daar niet graag mee te koop loopt. In ATTACCA vertelt hij daarover meer. Verder was er een virtuoze solo op de alpenhoorn. Klassiek, pop en alles wat er zo aan muziek te vinden is. “Het houdt niet op, niet vanzelf”. Door het publiek de show bij te betrekken ontstaat er een gemoedelijke en festelijke sfeer. Het is een handelsmerk van Liberg. Een show, wederom van internationale allure, vol bruisende energie en muzikaliteit, waarbij de tranen van het lachen over de wangen rollen. Top-entertainment van de bovenste plank.

 

_mg_9680.jpg  

 

_mg_9661.jpg

 

_mg_9635.jpg 

 

Via Lees verder meer foto’s… 

_mg_9662.jpg
 
_mg_9677.jpg
 
Artikel delen:
Reacties 4
  1. Dit is toch pure reclame voor Hans Liberg ? Ik zou graag meer recensies o.i.d lezen over culturele Zwolse (amateur) prestaties.

  2. Ja, leuk van je sjabbo, om dat vrijwillig voor WLZ te doen. Het kost je, net als de andere vrijwilligers, natuurlijk wat tijd en energie. Maar ik ga ervan uit dat je dit graag doet!! Uiteraard ben je ook goed journalistiek geschoold en wil je iets goeds doen voor de maatschappij 8)

Reageer