Open Dag Dominicanenklooster

Zwolle – In het Dominicanenklooster en de kerk aan de Assendorperstraat in Zwolle vond zaterdag een Open Dag plaats. Het klooster liet bezoekers kennis maken met de inspiratie van de Dominicaanse Familie en de activiteiten die in het klooster en kerk aangeboden worden.

klooster-6.jpg 

’s Middags konden geinteresseerden deelnemen aan het middaggebed in het koorgedeelte van de kerk. Elk heel uur was er een rondleiding. Elk half uur een gesprek met één van de bewoners of dragers van dit geheel. Deelnemen aan een eenvoudige afsluitende maaltijd behoorde ook tot de mogelijkheden. Het was er, ondanks het slechte weer, behoorlijk druk. Een paar honderd mensen zijn een kijkje wezen nemen. 

klooster-16.jpg

klooster-25.jpg

klooster-21.jpg  

Via Lees verder meer froto’s…

 klooster-15.jpg
 
 klooster-13.jpg

klooster-32.jpg

klooster-35.jpg  
 
 
Artikel delen:
Reacties 11
  1. @mariane en @ribo

    Er zijn vaker rondleidingen in het klooster.
    Informeer ter plekke.
    Anton Eykelboom doot het met veel plezier !

  2. @vdberg: toen ik keek stonden er meer activiteiten van 10-5 nog in de agenda die al geweest waren. En ook vandaag zie ik activiteiten van 12-5 die ook al geweest zijn. Het is dus volgens mij niet zo dat de agenda tot op het uur nauwkeurig wordt bijgehouden: je ziet er alle activiteiten in die op een bepaalde dag plaatsvinden.

Reageer