Klimstrijd tussen Stadsprins en Stadsjeugdprinses

Zwolle – Binnen carnavalsvereniging de Eileuvers is de gewoonte dat de Prins en de Jeugdhoogheid elkaar een uitdaging meegeven op elkaars receptie. Zo kreeg Paulus de uitdaging van Ilse om te kijken wie er het beste kroketten kon rollen en bitterballen kon draaien.

20140510_164136.jpg 

De Prins en zijn adjudanten wonnen deze uitdaging in januari van dit jaar. Prinses Ilse kreeg haar uitdaging te horen tijdens haar receptie op 16 februari jl. De prinses en haar adjudanten zijn echte Mainiacs. Weet u waar wij het dan over hebben? We hebben het voor u opgezocht: echte fans van de Nederlandse Boyband Mainstreet! En die 4 jongens van deze band geven op dit moment een aantal concerten door het land. U begrijpt het al, een droom voor deze meiden van 11 en 12 jaar oud om deze jongens van 14-16 jaar in het echt te mogen horen zingen. Prins Paulus wist dat en koppelde aan de belofte om hen mee te nemen naar een concert van hun idolen een klimuitdaging.

20140510_161754.jpg 
Deze zaterdagmiddag 10 mei was het dan zover. Om 16.00 uur stonden ze op een rijtje. Enerzijds Prinses Ilse en haar adjudanten Julia en Sanne, anderzijds Prins Paulus en zijn adjudanten Knoop en Strik. Yosemite, die deze uitdaging beschikbaar had gesteld aan de Prins, bood een uitdagende route en het eerste team dat het doel had bereikt was de winnaar. Zou Ilse haar hoogtevrees hebben overwonnen? Hadden de extra spierkrachtoefeningen van Julia en Sanne hun uitwerking? Of hadden de mannen toch ook stiekem geoefend voor deze uitdaging? Het werd nog spannend, maar de drie meiden waren als er als eerste! Gelukkig maar, want als de Prins en zijn adjes hadden gewonnen mochten de Mainiacs mee naar een heus concert van het “orkest van het Oosten”, daar zaten de drie jongedames niet direct op te wachten. Zondag 25 mei aanstaande mogen de mannen hun oordoppen in doen en dan net zo hard meegillen met duizenden jonge meiden.
Artikel delen:
Reactie 1

Reageer