Lustrum Borstvoedingcafé Zwolle

Zwolle – Op donderdag 15 mei, tussen 10.00 en 11.30 uur, viert Borstvoedingcafé Zwolle haar 5-jarig jubileum. Het bijzondere café maakt er dan een speciale ochtend van met muziek voor de kinderen, kopje koffie of thee met iets lekkers voor de ouders en een leuk presentje! Daniëlla Snijders, docent ‘muziek op schoot’, komt voor de muzikale omlijsting die ochtend langs om samen muziek te maken in het cultuurhuis te Stadshagen. Ook een leuke ochtend voor oudere kinderen.

 

Het Borstvoedingcafe Zwolle is 5 jaar geleden opgericht. Een gezamenlijk initiatief van het Gezondheidshuis Stadshagen, Icare JGZ, WIJZ en VBN. Met als doel, een ontmoetingsplek voor ouders met jonge kinderen uit Zwolle en omgeving. Naast dat men er vragen over borstvoeding kan stellen aan de lactatiekundige van Icare of contactpersoon van de VBN is het ook een plek waar ouders contact kunnen maken met elkaar en ongedwongen kunnen praten over wat je als ouder zoals bezig houdt. Daniëlla Snijders is die ochtend in het Borstvoedingcafé aanwezig met instrumenten en een boekentafel.  Van 10.30 tot 11.15 laat zij kinderen en ouders dmv ‘muziek op schoot’ op een speelse manier kennis maken met muziek. Geïnteresseerden zijn van harte welkom tijdens deze gratis bijeenkomst. Wilt u meer informatie neem dan contact op met a.vankeulen@icare.nl.

 

Borstvoedingcafé Zwolle

Iedere donderdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur kunnen (aanstaande) ouders in het Cultuurhuis Stadshagen, Werkerlaan 1, Zwolle terecht voor advies en tips over borstvoeding. Iedereen met jonge kinderen is welkom omdat het ook een ontmoetingsplek is voor ouders met kinderen in dezelfde leeftijdsgroep. Tijdens het Borstvoedingcafé is altijd een lactatiekundige van Icare of een contactpersoon van Vereniging Borstvoeding Natuurlijk (VBN) aanwezig. Het Borstvoedingcafé nodigt regelmatig gastsprekers uit.

Voor info hierover zie twitter en facebook.

 

Blijf op de hoogte van de activiteiten op www.twitter.com door te zoeken op borstvoedingkv en via facebook Borstvoedingcafe Zwolle. Meer informatie is ook te vinden op  www.borstvoeding.nl 

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer