Schietincident opnieuw in Opsporing Verzocht

Zwolle – Naar aanleiding van de uitzending Opsporing Verzocht van dinsdag 29 april besteedt dit opsporingsprogramma morgenavond 13 mei wederom aandacht aan een schietincident in Zwolle.

politie_logo_4.jpg 

In de uitzending van 29 april werd aandacht besteed aan mishandeling naar aanleiding van een verkeersincident op de Caspar Fagelstraat op oudejaarsavond 2013. Hierbij werd ook meerdere malen in de lucht geschoten. Deze uitzending leverde meerdere tips op. Onderzoek heeft uitgewezen dat dit incident van oudejaarsavond vermoedelijk verband houdt met een andere schietpartij tien dagen ervoor (21 december) in het winkelcentrum in Zwolle Zuid aan de Van der Capellenstraat. Daarbij werden twee mannen meerdere malen beschoten maar raakte niemand gewond. In de uitzending van Opsporing Verzocht, die om 21.30 uur begint op Nederland 1, zullen meer details over het incident van 21 december bekend worden gemaakt. De uitzending wordt woensdag 14 mei herhaald om 11.35 uur op Nederland 2.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Zwolle komt helaas steeds vaker op deze manier in het nieuws, vooral bij “Opsporing Verzocht”. En dat is niet de bedoeling natuurlijk. En, dit mag ik niet zeggen, maar ik doe het toch. Bij “Opsporing Verzocht” gaat het onvoorstelbaar vaak om mensen met een “Marokkaans” uiterlijk. En dat terwijl ik iedereen vrij laat in zijn/haar cultuur en geloof. En ik at geregeld heel lekker Marokaans gekruid vlees bij “Royal Fast Food” aan de Oude Vismarkt. Maar die is dus onlangs ontploft! En ik had zo een goeie band met de vorige eigenaar (de huidige kende ik niet).

Reageer