Assendorp maakt zich op voor Minstrel Festival

Zwolle – Op zaterdag 14 juni doet de Minstrel caravaan voor de tweede keer de wijk Assendorp in Zwolle aan. De muzikanten treden op in een aantal huiskamers, het eetcafe en bovenzaal van SCV Eureka aan het Assendorperplein en in de kerk van het Domincanenklooster aan de Assendorperstraat.

Er valt weer veel te ontdekken tijdens het festival met mooie nieuwe namen als WONDER, Het Gloren, Port of Call, Mirna’s Fling, Astronaute, Ally Kerr en Virgin Army. Net als vorig jaar wordt gestart in de huiskamers. Na de huiskamers optredens staat in de Dominicanenkerk ‘hoofdact’ Chantal Acda. Afsluiter in festivalhart Eureka is de rauwe rock van de band Good Meat met The Sahara Farm Light Show en The Hangin’ DJ’s. De eerste keer was het festival was al enige tijd van tevoren uitverkocht. Er zijn voor deze tweede editie iets meer kaarten beschikbaar, maar wacht niet te lang, ook nu is de verkoop gestaag.

Kaarten kosten € 12, 50. Aanvang vanaf 19:00 uur. Voorverkoop: Minstrel Music: www.minstrel.nl / info@minstrel.nl / 038-4233419 SCV Eureka: www.eureka-zwolle.nl / https://shop.ticketscript.com/channel/web2/start-order/rid/N8PZSZU9/language/nl.

Artikel delen:

Reageer