Krasse Knarrenhof bezig aan landelijke opmars

Zwolle – Knarrenhof Zwolle is een kleinschalig hofje met betaalbare levensloopbestendige woningen in koop en huur. Bijzonder is dat u er zelfstandig kunt wonen met 100% privacy, en er tegelijkertijd kunt vertrouwen op de sociale contacten met de overige bewoners.

Buren letten een beetje op elkaar, en diensten als zorg en onderhoud kunnen gezamenlijk worden ingekocht. Heel belangrijk als je hoort wat de politiek nu weer voor ons in petto heeft: wil je je ouders in huis gaan nemen of word je gekort op je inkomen! Het concept Krasse Knarrenhof is bezig aan een landelijke opmars en overal een groot succes. "We hebben nu al genoeg deelnemers voor drie hofjes, en al drie keer subsidie ontvangen van de provincie Overijssel. We focussen nu op de locatie voormalig Aa-bad in de Aa-landen, voor ons een droomlocatie. Een goed winkelcentrum, bushaltes, een wekelijkse markt, allerlei soorten zorg, en ook de aanwezigheid van groen en water. Als het elders in Nederland zo goed loopt, waarom duurt het hier dan zo lang?" 23 mei houden de Knarren een meeting in Wijkcentrum de Bolder, van 16.00 uur tot 18.00 uur.

Aanmelden kunt u zich bij lreitsma@xs4all.nl. Neem het heft in eigen hand en wacht niet langer af. Ook kunt u zich in laten schrijven als deelnemer voor deze woningen. Kijk ook op: http://zwolle.wikaza.nl/sear

Artikel delen:
Reacties 4

Reageer