Professionele Theaterworkshops voor jongeren

Zwolle – Elke Kooijman van Guldener en Murron Bowie deden in november 2013 mee aan de Z200 Jongerenbattle waar 200 jongeren mooie plannen bedachten voor Zwolle. Ze waren met hun idee ‘Professionele Theaterworkshops’ één van de winnaars en konden hun idee daadwerkelijk uitvoeren. Op 1 juni a.s. is het zover. In theater Odeon kunnen jongeren van 12 tot en met 18 jaar professionele theaterworkshops volgen. De kosten hiervoor bedragen €10,-

Er zijn vier verschillende workshops waaronder: Camera acteren door Robin van den Heuvel. Robin van den Heuvel is onder andere bekend van de serie Gerede Twijfel, Care Academy bij Hitches, NIGHTMARE bij Van Engelenburg Theaterproducties, Crimes of the Heart bij de Theaterschool. Verder is Robin van den Heuvel zangeres en is ze zelfstandig acteerdocent. Daarnaast Presenteren door Peter Schoof, hij is presentator en cameraman van RTV-Oost en hij is vooral bekend van Tij voor Theater. Ook Acteren. professionele docenten van de Theater school ‘College theater’ geven acteerlessen.

Musical acteren
Om een goede musical neer te zetten zijn zanglessen, danslessen en acteerlessen nodig. De acteerdocent van deze dag is Marleen van der Loo. Zij speelt nu in Love Story. Marleen van der Loo heeft ook gespeeld in onder andere Mamma Mia, Ciske de Rat, Kruimeltje, het Eiland, De Drie Musketiers.

Deelnemers kunnen ook danslessen en zanglessen volgen. De danslessen worden gegeven door Andres Perez Lopez, bekend van o.a. Cats en Tarzan. Anouk de Pater geeft de zanglessen. Zij is een van de vijf meiden in de nieuwe meidenband van Eric van Tijn genaamd ‘GIRLS ON TOP’ en zingt in verschillende musicals.

Artikel delen:

Reageer