Hanze Totaal Festival

Zaterdag kon de Zwolse bevolking even proeven aan Middeleeuwse sferen in de binnenstad. Van alles was er te zien: Middeleeuwse ambachten, kleding uit de Middeleeuwen, Middeleeuwse kinderspelen, voor elk wat wils. Hoogtepunt was de Middeleeuwse Ommegang, een optocht door stad.

Ommegang

Het was gezellig druk en er heerste een zomerse sfeer want ook het weer liet zich van zijn beste kant zien. Er was veel belangstelling voor de Valkenier met haar prachtige vogels.

Aranka Wijnbeek presenteerde een schitterende Middeleeuwse modeshow met als modellen een paar welbekende Zwollenaren zoals stadsomroeper Peter Vader en wethouder Van Dooremolen.

Wethouder Van Dooremolen

Ook in het publiek een paar bekende Zwollenaren:

Gezin Wennemars

Meer foto’s bij “Lees verder”

Overal traden Shantykoren op en ook zij zorgden voor een gezellige en gemoedelijke sfeer.

Shantykoor

Boogschieten

Demonstratie maliënkolder

 

Chirurgijn

Modeshow

Aranka Meijerink

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Hanze Totaal Festival”

  1. Overal traden shantykoren op inderdaad ! Er zijn vele foto’s gemaakt. Maar er ontbreekt wel een foto ! Of zit ie ergens verscholen ? Die ‘dansende dame’ die overal maar weer opdook in de nabijheid van al die zingende ‘zeelieden’ ! Prachtig toch !

  2. Het was supergezellig. Alleen jammer dat Oom Agent de dame van de Vogels en Valken en het Sjantikoor meenden te moeten bekeuren. Zwolle op zijn best. Zulke mensen bedenken zich nog wel eens voordat ze hier weer aan deelnemen. Het lijkt mij niet meer dan logisch dat de auto voor de vogels dichtbij moet staan, maar oom agent die een dame in burger meehad had hier geen oog voor.

  3. 😉 Ha, iemand die mij heeft opgemerkt! Dank je Flip 😀 🙂
    Ik ben Aye, de lichtekooi, de dansende dame, die aan het einde van de dag geen voeten meer over had. En over die mannen van die koren, ze zingen goed, maar betalen…..? :'( 😉

Reacties zijn gesloten.