Eerste editie ‘The Rhythm, The Rebel’ ruikt naar meer

<?xml:namespace prefix = o ns = “urn:schemas-microsoft-com:office:office” />

Het hiphopfeest ‘The Rhythm, The Rebel’ trok zaterdag ruim 3000 hiphop liefhebbers naar de Zwolse IJsselhallen. Het feest werd vertegenwoordigd door een aantal gevestigde namen uit de Nederlandse hiphopscène, waaronder: Blaxtar, Extince, JAWAT!, en Opgezwolle.

Opgezwolle speelde zaterdag een ‘thuis wedstrijd’ , tijdens hun optreden liet Opgezwolle zien, eenzaam aan de top van de Nederlandse hiphopscène te staan. Naast een mooie line-up van hiphop bands, werden er ook diverse breakdance-, skate- en graffiti- demonstraties gegeven. Als het aan de organisatie ligt is het niet een kwestie van òf er een vervolg aan dit feest komt, maar wanneer. Zwolle zou hiermee wel eens het grootste hiphop evenement van Nederland kunnen gaan krijgen. Na het feest hield de politie op de Rietenweg twee Zwollenaren aan die onenigheid kregen. Beide mannen zijn aangehouden en overgebracht naar het bureau voor nader onderzoek.



https://youtu.be/36W9ebp8fYQ

Opgezwolle

Meer foto’s ‘Lees verder’

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “Eerste editie ‘The Rhythm, The Rebel’ ruikt naar meer”

  1. Absoluut een topfeest. Locatie was er ook erg geschikt voor. Wat betreft geluidkwaliteit kan er nog wel iets verbeterd worden, maar storend was het zeker niet. Door het lekker brede podium, stond je ook nooit ver weg.

  2. ik weet niet of de persoon die dit bericht heeft geschreven ook werkelijk zelf aanwezig is geweest. Als buitenstaander is het namelijk wel erg makkelijk om te zeggen dat opgezwolle alleen aan de top staat in de nederlandse hiphopsc?©ne. Jongens als Typhoon, Blaxtar en Jawat zetten ook echt goeie muziek/ show neer. Niet te vergeten dat Typhoon net een echt top album heeft gedropt –> tussen licht en lucht. Dit is een kanttekening die ik graag bij dit verhaal wil maken.

  3. Denk ook niet dat jongens van opgezwolle zelf ooit zulke uitspraken zouden doen. Je zet ze nu op een plek waar ze niet willen staan in iedergeval. Je kan dan beter topnotch noemen. Maar vergeten jullie niet de verslaglegging van het grafitty gebeuren van vandaag bij de tunnel vanaf de ijsselhallen richting de wrzv-hallen?
    vond het persoonlijk wel weer een feest waar de stad zwolle trots op mag zijn. Ik heb ook werkelijk geen ?©?©n vechtpartij gezien en als je ziet hoeveel jongeren uit verschillende steden er waren zie je dat het ook anders kan! En natuurlijk verschilt de nederhiphopscene wel anders dan van de zogenaamde Gangsterrap,r’n b, raggaeton-cultuur, maar toch….

    iedereen petje af!

    p.s.
    Was wel raar om mijn fototoestel te moeten verstoppen en dat de persoon voor mij met een zak met wiet zonder problemen naar binnen kon?
    Denk dat die drugshond van de politie kramp van het zitten zou krijgen, maar dat mocht de pret zeker niet drukken!!! MOest af en toe wel ff een stappie opzij doen omdat het soms ff mistig werd.hahaha

  4. ohhh john toch, jij een foto toestel vertoppen jaja ik weet wel waar ;D ik ken het zelfde probleem alleen niet van mij zelf 😉
    het was gezellig ene we spreken elkaar…

Reacties zijn gesloten.