Be Quick verliest beslissingswedstrijd

Zwolle – Be Quick is er woensdagavond niet in geslaagd om kampioen te worden in de tweede klasse h. Op het veld van Rohda Raalte ging de ploeg met 1-3 onderuit tegen Vroomshoopse Boys. Ons eerste elftal kan zich nu gaan voorbereiden op de nacompetitie die zaterdag van start gaat.

Met zo’n 2.000 toeschouwers op de tribune levert Be Quick een behoorlijke eerste helft af. Met beter combinatievoetbal zorgt het voor de meeste dreiging. Toch zien de talloze meegereisde Be Quickers dat de ploeg voor de rust niet tot scoren komt tegen Vroomshoop dat dan vooral reactievoetbal gespeeld heeft. Na de rust ziet de wedstrijd er heel anders uit. Het fysiek sterke Vroomshoop gaat veel meer naar voren spelen en maakt het Be Quick moeilijk. De roodzwarte brigade brengt in de tweede helft te weinig om aanspraak te kunnen maken op de overwinning. De eerste paar kansen worden door Vroomshoop nog gemist, maar in de laatste fase van de wedstrijd komt Be Quick door doelpunten van Heideman, Kunst en nog een keer Heideman met 3-0 achter. De tegentreffer van Sander Aarten is slechts voor de statistieken. Zaterdag 17 mei speelt Be Quick thuis tegen Veensche Boys uit Nijkerkerveen. Deze wedstrijd krijgt op 24 mei een vervolg met de return. De winnaar van dit tweeluik speelt dan tegen de winnaar van ESA-Sparta Enschede. Deze wedstrijden zullen rond Hemelvaartsdag worden afgewerkt (donderdag 29 mei en zaterdag 31 mei)

Gerco Grevers

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Geen idee wie jammer dan is, maar wat een sneue reactie zeg!
    Succes in de nacompetitie voor Be Quick! Zou verdiend zijn op basis van dit seizoen!
    Een team waar “mijn” cluppie een punt aan kan zuigen.

  2. Geen idee wie jammer dan is

    Ik denk dat hij Dan heet maar gezien zijn meer dan sneue reactie zichzelf de terechte nickname “jammer” heeft aangemeten.

Reageer