Overijsselse Energiebus bezoekt Holtenbroek

Zwolle- Inwoners van de wijk Holtenbroek die benieuwd zijn of en hoe ze kunnen besparen op hun energierekening, zijn van harte welkom in de Overijsselse Energiebus. Deze staat op vrijdag 23 mei a.s. tussen 16.00 en 21.00 uur bij het winkelcentrum aan het Bachplein. In de Overijsselse Energiebus van Verbeter & Bespaar Zwolle krijgen woningeigenaren informatie over hoe ze kunnen besparen op de energierekening en hoe ze tegelijkertijd kunnen zorgen voor een prettiger leefklimaat in hun woning. 

 

In de Energiebus is een energieregisseur aanwezig die kan adviseren over energiebesparende maatregelen zoals zonnepanelen. Daarnaast kan hij helpen bij de aanvraag van de isolatiepremie van €300 per isolatiemaatregel en de duurzaamheidslening. Met de duurzaamheidslening kunnen mensen lenen tegen een extreem laag rentetarief van momenteel 1,5%, bijvoorbeeld voor de aanschaf van zonnepanelen. In de bus zijn ook lokale installatie- en isolatiebedrijven aanwezig die direct een interessant aanbod kunnen doen. Deze lokale bedrijven zijn aangesloten bij het Energieplein; het lokale bedrijvenplatform van Verbeter & Bespaar Zwolle.

Voor meer informatie www.verbeterenbespaar-zwolle.nl Verbeter & Bespaar Zwolle is een initiatief van de gemeente Zwolle.

Artikel delen:

Reageer