Derde editie Dancetour Zwolle

Zwolle – Goed nieuws voor danceliefhebbers uit de regio Zwolle. Dancetour keert deze zomer terug naar Zwolle! De derde editie van Dancetour Zwolle is op zondag 20 juli 2014. Maar liefst 10.000 muziek- en danceliefhebbers waren afgelopen zomer in het stadspark De Wezenlanden te vinden.

dancetour_5.jpg

Met Alvaro, Quintino, Dannic, W&W en Vato Gonzalez & MC Tjen was er in de zomer van 2013 een mooie line-up in Zwolle. Dancetour Zwolle is gratis toegankelijk. Dancetour staat voor ‘Bringing people together’ en betrekt jongeren uit Zwolle bij de invulling van het concept. Dancetour werd voor het eerst georganiseerd op Koninginnedag 2001 op de Spuiboulevard in Dordrecht onder te toenmalige naam Boulevard of Dance. In 2004 is de naam veranderd in Dancetour, omdat het evenement vanaf dat moment in meerdere steden werd georganiseerd.

In de loop der jaren draaiden populaire DJ’s als Armin van Buuren, Marco V., Ferry Corsten, Afro Jack en Hardwell tijdens de tour. Dancetour organiseert tevens maatschappelijke projecten, waaronder een DJ Knock-Out competitie voor 350 talentvolle DJ’s.

Artikel delen:
Reacties 21
 1. @br

  Die “stommefeesten” zijn zeker niet stom (weet je wel wat stom is)?

  verder durf ik te beweren dat ondanks het drugsgebruik op deze zeer gezellige feesten minder problemen zijn als op een gemiddelde zaterdagavond in een gemiddelde stad!

  Ik zou zeggen kom eens kijken en ga met je tijd mee!

  (overigens alcohol is ook een “drugs”, maar dan een geaccepteerde die vele malen meer problemen veroorzaakt als de gemiddelde feestdrugs)

 2. @spuit elf als er 100.000 volkswagens op de weg rijden, en 5 bentleys, welke auto is er dan het vaaktst betrokken in een ongeluk…

  Alcohol is een volkswagen, xtc een bentley. DAAROM is er meer gezeik met alcohol.

 3. gaan we nu alweer lopen klagen dan wordt het nog druk deze zomer. volgende week zitten we weer midden in de stad met megabase nog wat harder 8) nog even volhouden klagers er komen nog 3 feesten aan in de stad en op wythem en dan mogen jullie weer genieten van de rust 8)

 4. @Jasper

  Misschien eens verdiepen in de effecten van beide soorten drugs: XTC en alcohol?! Van alcohol word je loslippig en vervelend, van XTC word je euforisch en wordt het saamhorigheidsgevoel gestimuleerd. Zet 10 zatlappen en 10 XTC gebruikers bij elkaar en je hebt 10 keer meer last van die zatlappen.

  En voor die Zwolse azijnzeikers hier: zoek een leven! Ga weer aan het werk, ga op vakantie, kom van die bank, verlaat die eenzame wereld en houd toch alsjeblieft op met de gemekker.

 5. @Blauwe Vingers ja, 10 zatlappen. En dan nu 8 miljoen mensen die meerdere malen per week 1/4 tot 3 pillen XTC gebruiken. Dan eens kijken hoe ‘ongevaarlijk’ XTC voor de maatschappij is. Kijken of alcohol dan nog steeds een groter probleem is.

 6. :D@Japser, over inhoudloze en niets toevoegende opmerkingen gesproken. Zou je reacties t.a.v. hardshock. nog eens nalezen. Anus!!!!

 7. @Quichi hoeft niet, zijn prima ter zake doende opmerkingen. Dat jij het niks vindt toevoegen is jouw probleem. En verder ga ik er niet meer op in.

 8. @Jasper

  Wat als? Ja, zo ken ik er nog wel een paar. Wat als mensen met overgewicht wat minder zouden eten, als niemand meer zou roken, als we allemaal met het OV reisden? Alcoholverslaafden zijn er meer dan ctc verslaafden. Sowieso niet echt verslavingsgevoelig.

  Het ging erom dat het beeld werd geschept dat ztc gebruikers voor overlast zorgen. Als je niet weet waar je over praat, het zelf evt nog nooit geprobeerd hebt, zeg dan niks.

  Fijne bruiloft!

 9. Dat was niet mijn punt. spuit elf zegt dat de drugs an sich minder overlast veroorzaakt dan de andere. Ik bestrijd dat. Van de gemiddelde persoon die een gemiddelde hoeveelheid alcohol op heeft, heb je net zoveel/zo weinig last als iemand die xtc op heeft. Cumultatief heb je op dit moment VEEL meer last van alcohol. Maar dit komt omdat alcohol veel meer wordt gebruikt.

  Bedankt 🙂

 10. Niet mee eens. Ik bezoek al jaren feesten. Ook feesten waar er meer mensen drugs gebruiken dan alcohol drinken. De mensen met drugs op zijn duidelijk een stuk minder vervelend tenzij iemand hooguit 4/5 biertjes heeft gehad.

Reageer