Koch en Gerritsen signeren bij Waanders

Zwolle – Waanders In de Broeren heeft binnenkort een tweetal schrijvers te gast voor bijzondere signeersessies. Op zaterdag 24 mei signeert Herman Koch zijn vorige week verschenen roman Geachte Heer M., dat nu al bovenaan de bestsellerlijsten pronkt. Op zondag 1 juni komt de internationale bestsellerauteur Tess Gerritsen naar Waanders In de Broeren voor een signeersessie in het kader van de Maand van het Spannende Boek. 

Herman Koch (1953) is bekend als televisiemaker (Jiskefet) en schrijver. In 2009 kwam Het diner uit, de roman waarmee Koch wereldberoemd werd. Het diner werd verkocht aan maar liefst 37 landen en stond wekenlang op de bestsellerlijst van The New York Times. In 2011 verscheen Zomerhuis met zwembad, dat eveneens een groot succes was. In zijn nieuwste roman Geachte Heer M. vertelt Herman Koch het intrigerende verhaal van een aftakelende schrijver, twee verliefde tieners en een verdwenen leraar. Door de bestseller lijkt hun lot voor eeuwig met elkaar te zijn verbonden. Herman Koch signeert op 24 mei van 16.00 uur tot 17.00 uur.

De Amerikaanse bestsellerauteur Tess Gerritsen heeft het geschenkboek Incendio voor de Maand van het Spannende Boek 2014 geschreven. In juni krijgen klanten dit boek cadeau van de boekhandelaar bij besteding van ten minste € 12,50. Ter ere hiervan is Tess Gerritsen enkele dagen in ons land en brengt op 1 juni ook een bezoek aan Waanders In de Broeren. Ze is er van 15.00 uur tot 16.00 uur.

Artikel delen:

Reageer