Veel blikschade door ongeval op IJsselallee

Zwolle – Vrijdagochtend heeft zich een ongeval voorgedaan op de IJsselallee ter hoogte van het politiebureau.

img_0216.jpg

Bij het ongeval waren twee auto’s betrokken, die met veel blikschade door de berger afgevoerd zijn. Het verkeer werd door de politie via de voorsorteerstroken langs de plaats van het ongeval geleid. Voor zover bekend is er geen persoonlijk letsel opgelopen bij het ongeval.

img_0237.jpg

img_0243.jpg

img_0229.jpg

Artikel delen:
Reacties 18
 1. >:(Werd tijd , ze rijden daar té hard en door rood , er staat op dat kruispunt geen flitpalen . Ze worden maar niet wakker hier in Zwolle!!

 2. Ik weet niet of de verkeerslichten er mee te maken hebben, maar idd. er wordt daar vaak, heel vaak door rood gereden. Een flitspaal is er qua kosten zo terugverdiend.

 3. Zoals het eruit ziet, heeft dit niet veel met die verkeerslichten te maken. Ik denk dat die golf een baan naar rechts is geschoven en de spiegeltjes niet in de gaten heeft gehouden. Als die BMW vervolgens de andere weggebruikers het licht in de ogen niet gunt, waar BMW-rijders wel bekend om staan, en dan niet even bijremt om andersmans fout te corrigeren, dan krijg je boem.

 4. Tjongejonge, wat een aannames weer…Reageer dan niet en ga in de tin zitten. Vervelend dit soort ongelukken, voor ALLE betrokkenen. Zo maar wat roepen over de oorzaak en de schuld slaat helemaal nergens op.

 5. @Bericht door Tsja, op 16 mei 2014 13:14
  Kinderachtig gezeur, van dezelfde orde als het gezeik over biermerken, besturingssystemen en telefoons.
  Erg vermoeiend dat kleuterige compensatiegedrag. Zoek een hobby.

  On topic; mooi dat er alleen maar blikschade was!

 6. Als die BMW vervolgens de andere weggebruikers het licht in de ogen niet gunt, waar BMW-rijders wel bekend om staan,

  Lekker weer in de provocatie en stigmatiserende modus. Zelf rijd ik Mercedes, wat zegt dat over mij?

 7. ’t Is trouwens een vrouwen BMW uit de 1 -serie, en die rijden heeeeeel anders dan de doorsnee BMW rijder hoor! 😉

  Nu weer de ironische modus uit: gelukkig inderdaad dat het alleen maar blikschade betreft en verder geen ernstig letsel. denk dat men genoeg schrik heeft ondervonden, sterkte aan de betrokkenen.

 8. Stigmatiserend of niet. Dit lijkt me duidelijk een gevalletje op het allerlaatst invoegen voor een bmw meneer die dit niet pikte. Fnuikend hierbij is dat niet de dader maar de brmw rijder aansprakelijk wordt gesteld. Want hij knalt er uiteindelijk achterop.
  Ik zou overigens graag een beamer willen hebben…..geen 1 klasse, maar toch

 9. Denk eerder dat de golf even lekker dacht op de linkerbaan iedereen in te halen, om op het laatste moment tot de ontdekking te komen dat die baan voor links afslaan is. Dat wordt dan snel invoegen. Ik heb ontelbare mensen die fout zien maken. Als je dan twee onbekwame chauffeurs naast elkaar hebt wil het nog wel een fout gaan.

  Tja en die mensen hier die over de afkomst van de auto beginnen. Hier thuis twee keer de fout gemaakt om een niet-duitse auto te nemen. Zonde van het geld.

 10. Oh, oh! Vlak voor de stoplichten knallen de suffies op elkaar,
  of tenminste 1 suffie knalt erop, ik weet niet of die ander ook
  een suffie is, misschien ook wel, maar dat wijst het beeldmateraal
  niet uit. In elk geval, automobulisten.. Rij voorzichtig!
  Besef vooral dat ‘haast’ altijd een misvatting is in het verkeer.
  Goeie analyse las ik van bigge trouwens.

 11. Ach ja, heel veel merken waar ik me aan stoor, en het zijn toch de mensen die zo’n merk bedienen. Dus ik mag het de merken niet kwalijk nemen. Excuus voor een ieder die zich ten onrechte aangesproken voelde. Het valt me alleen heel vaak op dat Volkswagen Golfjes met de bijbehorende jongetjes met petjes/bontkraag/enz er een nogal eigen kijk op verkeersgedrag op na houden. Dat uit zich dan meteen in een afkeer van Duitse wagens. Maar dat moet dus bestuurders zijn van Volkswagen Golfjes zijn. En dan nog niet allemaal.

 12. Sinds wanneer zit het politiebureau aan de IJsselallee?
  Op deze hoek zit het “oude” Univé kantoor waar 1 – 2 andere bedrijfjes inzitten.

Reageer