Flitsconcert in de klas

Zwolle – Docentencollectief Dubbelgreep heeft een nieuw aanbod in haar programma opgenomen. Zij biedt, speciaal voor basisscholen, zogenaamde flitsconcerten aan. Deze concerten zijn afgestemd op leeftijd en interesse van de kinderen en in overleg met de docenten kan gekozen worden voor een bepaald instrument.

Er wordt bewust gekozen voor muziekstukken van ver uiteenlopende aard en emotie zodat er genoeg is om over na te praten tijdens een reflectiegesprek na het miniconcert. Op deze manier komt klassieke muziek naar de basisschool toe en kan dit door de kinderen in de eigen vertrouwde schoolomgeving echt beleefd worden. De concerten worden verzorgd door de gediplomeerde uitvoerende musici van Docentencollectief Dubbelgreep en de kosten bedragen 60 euro voor maximaal 3 flitsconcerten. Dubbelgreep wil op deze manier bijdragen aan het tastbaar maken van klassieke muziek voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Nieuwsgierig? Bel naar 06-41885987 of mail naar esther@dubbelgreep.nl voor meer informatie. Op www.dubbelgreep.nl is de flyer te bekijken of te downloaden.
 
Dubbelgreep is in september dit jaar 25 jaar actief in Zwolle en bestaat uit een groep van 25 (gediplomeerde) muziekdocenten. Het muziekonderwijs bestaat uit individuele lessen, maar er wordt regelmatig samengespeeld. Dubbelgreep biedt kwalitatief goed muziekonderwijs voor volwassenen en kinderen, zowel instrumentale lessen, als zanglessen zijn mogelijk, in alle gewenste stijlen. Er wordt gewerkt zonder wachtlijsten. Instromen kan gedurende het gehele jaar, al dan niet na een kennismakingsles. Meer informatie: www.dubbelgreep.nl of tel. 038 2302084. 
Artikel delen:

Reageer