Parkpret in Park Eekhout

Zwolle – In misschien wel het mooiste park van Zwolle, park Eekhout, vindt het jaarlijks terugkerend evenement Parkpret plaats. Op deze laatste zondag in mei, is er weer van alles te beleven voor jong en oud. Muziek, theater, kunst, dans, schminken, zeskamp, graffiti en meer.
 
Rond 12.00 uur zal wethouder Nelleke Vedelaar de opening verzorgen. Daarna barst het los met optredens, zijn de kunstmarkt Montmartre en theeschenkerij Eekhout geopend en kan er gelunchd worden bij Feest en Culinair. Parkpret heeft door de jaren heen een aantal terugkerende succesvolle acts, waaronder Jonge Vuurvogel, Jeugdcircus Pavarini, Strijkorkest Benjamin, Deltion Artiesten, verhalenverteller Stan Fritschy, schminken met Colourful kids en de klimwand van Yosemite. Nieuw dit jaar zijn onder andere het tangodansen, graffiti voor kinderen en een aantal verrassende acts vanuit de Week van de Amateurkunst. Ook dit jaar is er een nauwe samenwerking met Kunst & Zo in het kader van de Week van de Amateur Kunst (WAK), waarvoor Parkpret op zondag 25 mei als podium fungeert.
 
Waag een dans bij Tango Allegria of Danslab. Laat je verrassen door muziek, theater en acts van Deltion studenten Artiest en geniet van alles wat er gebeurd. 10 jaar geleden waren ze er ook bij en nu weer, de Zwolse band Harvest. Rond 16.00 uur verzorgen ze een, als altijd, sfeervol optreden.
 
Van 12.00 tot 17.00 is iedereen welkom in park Eekhout, neem gerust een picknickkleedje mee en geniet!

Artikel delen:

Reageer