Wildness Festival klaar voor zonnig dancefeest

Zwolle – Zwolle zal in 17 mei 2014 het decor zijn voor een nieuw groot dance-festival, me tde naam Wildness Festival, dat de leegte van het gestopte Fusion of Dance Festival zal opvullen. Het festival zal meer muziekstijlen en entertainment bieden dan ooit tevoren en vindt plaats op de vertrouwde locatie de Wijthmenerplas. Deze geweldige locatie aan de rand van Zwolle zal zaterdag worden omgetoverd tot een muzikaal dorp dat twaalf uur lang het middelpunt is van feest, verrassingen en spektakel.

zwolle_wildness_festival_2014-71.jpg 

Zoals inmiddels algemeen bekend is, zal Fusion of Dance Festival niet meer plaatsvinden. De reden hiervan was een verschil in visie tussen twee organisaties. Studio TaS, voorheen mede-organisator van Fusion of Dance, heeft zich sindsdien verenigd met de organisatie Absolutely Fresh, bekend van onder andere Freshtival en Fantasy Island Festival in Enschede. “Dat is dus goed nieuws voor de liefhebbers van zowel de hardere en zachtere dancestijlen” zegt Rob Teitsma van Studio TaS. “Met de komst van Absolutely Fresh zullen de populaire concepten Superbash en Superbash RAW, area’s gaan hosten op Wildness Festival en daarmee de hardstyle liefhebbers op hun wenken bedienen, zeker als je weet dat er ook een freestyle area komt. Hiermee gaan we direct voor de overtreffende trap”.

zwolle_wildness_festival_2014-27.jpg 

zwolle_wildness_festival_2014-14.jpg 

zwolle_wildness_festival_2014-88.jpg 

Via Lees verder meer nieuws en foto’s… 

Voor de liefhebbers van house, techno en clubmuziek zal ook alles uit de kast worden getrokken, want naast de vertrouwde LIPGLOSS-mainstage zullen er meerdere area’s zijn die onder andere de muziekstromingen techno, hip hop en eclectic vertegenwoordigen. Op het terrein is er een scala aan leuke, grappige, creatieve en verrassende activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan workshops salsa dansen, foute verkleedpartijen, onverwachte sitdowns en flashbacks naar bijvoorbeeld de gouden jaren 90. Dat er nog veel meer gaat gebeuren staat vast en is niet in woorden te omschrijven.

De wildste dag van het jaar zal dus op zaterdag 17 mei zijn. Al met al genoeg redenen om deze dag met dikke stift in je agenda te schrijven of volledig te blokkeren in je digitale agenda. Ons advies zou zijn om 18 mei tevens te reserveren voor een dagje bank of bed, want we kunnen ons voorstellen dat deze wilde dag om herstel zal schreeuwen.

zwolle_wildness_festival_2014-7.jpg

zwolle_wildness_festival_2014-15.jpg

zwolle_wildness_festival_2014-19.jpg

zwolle_wildness_festival_2014-23.jpg

 zwolle_wildness_festival_2014-37.jpg

zwolle_wildness_festival_2014-43.jpg

zwolle_wildness_festival_2014-58.jpg

zwolle_wildness_festival_2014-65.jpg

zwolle_wildness_festival_2014-77.jpg

zwolle_wildness_festival_2014-86.jpg

Artikel delen:
Reacties 24
  1. Niet zo zeuren, zuur figuur. En word is met dt, wordt dus. Derde persoon enkelvoud. Vogelnesten is 1 woord. De komma mag een positie naar links. Wanneer je het over nadenken hebt: doe het dan vooral ook eerst zelf. Dank. :-*

  2. Nou, maar eens kijken hoe lang het nog duurt voordat we weer massaal over de geluidsoverlast gaan klagen. Er is vast wel weer een aantal mensen te vinden, die de jeugd hun feest niet gunt. Helaas!

  3. Dat vrees ik ook Wim… Ik vind het absoluut niet mijn muziek.. Ik zal er ook zeker overlast aan vinden.. Maar om te gaan klagen,zeuren,zeiken? Leven en laten leven!

    Feestvierders heel veel plezier! Geniet ervan 😀

  4. Ik woon in zuid en als ik heeeel goed luister dan hoor ik de “herrie” weer ! Het zou verboden moeten worden. Het lijkt ook nergens op , dat mag zomaar 5 keer per jaar. Schande :):)

  5. Verder niet echt mijn muziek, maar dat gedreun klinkt alleen wel fijn.:p kan het in hasselt nog horen haha! gratis feestje in de achtertuin! 😀

  6. Ik zit nog heerlijk te genieten en wacht op het afsluitende vuurwerk8) en alweer aan het voorbereiden voor volgende week in het volgende feest in park de wezelanden 8) Zwolle op de kaart:D

Reageer