Wereldwinkel maakt je klaar voor het voorjaar

Zwolle – Wereldwinkel Zwolle maakt je klaar voor het voorjaar. Laat je inspireren door de nieuwe collectie buitenproducten. 

 

Jelle’s Tuinschrift + zaaikalender is een praktisch moestuinboek voor kinderen. Met dit boek kunnen kinderen zelf een Makkelijk Moestuintje beginnen en hun eigen biologische groentes zaaien, verzorgen en oogsten. Kans maken op dit boek ter waarde van € 25,00? Schrijf je in de winkel in voor onze e-mailnieuwsbrief: je ontvangt dan maandelijks leuke aanbiedingen, het verhaal achter een product en lokaal nieuws van Wereldwinkel Zwolle.

 

Ontvang een kruidig cadeautje 

De Wereldwinkel verkoopt diverse bloempotten, waterpotten, vazen en grappige zakjes waar je kruiden in kan kweken en voorjaarsbloemen een mooi plekje in geeft. Ook voor gerecyclede krukjes en kastjes kun je bij ons terecht. Koop je in mei een 
buitenproduct, dan ontvang je een klein kruidig cadeautje. 

 

Fairtrade 
De Wereldwinkel is dé fairtrade cadeauwinkel van Nederland. Met de verkoop van fairtrade producten investeert de Wereldwinkel in een leefbare wereld voor iedereen. Elk product uit het assortiment is met zorg en volgens de fairtrade criteria geproduceerd en ingekocht. Ondernemers in ontwikkelingslanden krijgen op deze manier toegang tot de Europese markt en daarmee de kans een beter bestaan op te bouwen. De 7.000 vrijwilligers in ruim 240 Wereldwinkels maken hiermee duidelijk dat het in de wereld ook anders kan. Dat armoede wél bestreden kan worden. Koop je een cadeau in één van deze winkels, dan draag je daaraan bij. 

Artikel delen:

Reageer