Lange wachtrij voor tickets theater

Zwolle – Lange wachtrijen vormden zich zaterdagmorgen vor de deuren van theater De Spiegel, maar de digitale wachtrij op de website van Odeon De Spiegel theaters was minstens zo indrukwekkend. Het kon voorkomen dat je 1000 wachtenden voor je had.

Burgemeester Meijer gaf zaterdagmorgen bij Theater De Spiegel het officiële startschot van het nieuwe theaterseizoen van Odeon De Spiegel theaters. Vanaf 09.00 uur was het voor iedereen mogelijk om kaarten voor theaterseizoen 2014 / 2015 te bestellen. Het bestellen van kaarten kan zowel bij het bespreekbureau van Theater De Spiegel als telefonisch en via www.odeondespiegel.nl. Om de start van het nieuwe theaterseizoen te vieren is het zaterdag, de hele dag feest bij Theater De Spiegel. De laatste paar weken kleurde de stad langzaam maar zeker roze en was de kreet; ‘I feel the start of something new’ door heel Zwolle te zien, horen en voelen. In theater De Spiegel was het zaterdag feest. Er was muziek, workshops, kinderactiviteiten én een praatje met de programmeur was allemaal mogelijk!

Artikel delen:
Reacties 15
 1. Het is natuurlijk een oud systeem ook, dat je op een website nog moet wachten. Het is 2014!!?! Er zijn moderne applicaties die een website zo kunnen stabiliseren dat wachten niet meer hoeft. Dan kan je een direct een ticket kopen, of niet als ze allemaal verkocht zijn. Minpuntje dus!!

 2. Had ook heel lang 25 wachtenden.. >:(
  Telefonisch er binnen 10 minuten door..
  Facebook in de gaten gehouden.
  Daar werd een extra telefoonnummer gepubliceerd
  038-4277395

  Nu dus alle kaarten kunnen regelen die ik wilde hebben
  :D:D:D

 3. Een wachtrij bij een ticketsysteem is heel normaal. Je gaat niet 1000 man tegelijk het systeem in jagen voor dezelfde voorstelling waar 100 kaarten voor beschikbaar zijn. Het proces van bestellen (vaak 3~4 pagina’s is wat de rij veroorzaakt.

 4. Het kan voor mensen normaal zijn (dat was het bellen met draad 20 jaar geleden ook), maar dat hoeft niet. Wachten is anno 2014 echt niet meer nodig! Wel een beetje met de tijd mee gaan graag.

 5. Vanochtend om 7 uur naar de site gegaan (na gisteren het verlanglijstje gemaakt te hebben) en in totaal 80 kaarten rijker voor 10 uur in de ochtend (voor de hele vriendengroep zo’n 12 voorstellingen in totaal). Viel ons allemaal erg mee…

Reageer