Soufian Moro naar PEC Zwolle

Zwolle – Nadat PEC Zwolle zich in een eerder stadium versterkte met Ben Rienstra en Wouter Marinus, heeft de club ook Soufian Moro aan zich verbonden. Moro, geboren op 21 februari 1993, komt transfervrij over van FC Utrecht en kan als aanvaller op beide flanken uit de voeten. Eerder deze week speelde hij al mee in het met 1-8 gewonnen oefenduel tegen ASV Dronten.

Technisch directeur Gerard Nijkamp is content met de komst van Moro: ,,Soufian volgen we al lange tijd. Zowel bij FC Utrecht als daarvoor bij FC Volendam hebben we hem aan het werk gezien. Soufian is technisch vaardig en heeft een goede actie in huis. De eerste drie weken van de voorbereiding, op het seizoen 2014-2015, sluit hij aan bij de hoofdselectie. Daarna besluiten we of hij hier blijft spelen of de overstap maakt naar Jong PEC Zwolle.”

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Allemaal van die broekies, gaan we niet ver mee komen. Benieuwd of er nog wat serieuze eredivisie waardige spelers met ervaring op het hoogste niveau gaan komen die het verschil kunnen gaan maken.

  2. Bij beiden is het de vraag of ze met het eerste of met Jong PEC mee gaan doen. Eerst maar even afwachten voordat we hierop gaan lopen mopperen.

    Volgens mij is Thomas ook een broekie en ik geloof niet dat iemand negatief over hem is. 😉

Reageer