Zwolse turnkampioenschappen

Zwolle – Zaterdag was het weer zo ver, na een jaar overgeslagen te hebben organiseerden de vier Zwolse gymnastiekverenigingen Sparta, Hercules, Kwiek en lenig en Turnlust de 10e Zwolse turnkampioenschappen. Deze wedstrijd vond plaats in de BDG-hal te Zwolle-Zuid.

turnen-4.jpg 

245 Zwolse turnsters en 45 Zwolse turners kwamen deze dag in actie, en streden voor wat ze waard waren. De deelnemers werden verdeeld op leeftijd en niveau en namen het op verschillende toestellen tegen elkaar op. Ook werden er op deze dag dans optredens gegeven op de momenten dat er niet geturnd werd.. Het talrijk aanwezige publiek hoefde zich geen seconde te vervelen.

turnen-8.jpg 

turnen-3.jpg 

 turnen-7.jpg

Via Lees verder meer foto’s… 

turnen-1.jpg
 
turnen-2.jpg
 
 turnen-6.jpg 
 
turnen-5.jpg
 
turnen-9.jpg
 
turnen-10.jpg 
Artikel delen:
Reacties 2
  1. Was erg leuk. Voor het eerst mijn dochter zien schitteren op een sporttoernooi. 🙂

    Een tip voor de organisatie: probeer wat meer zitruimte te creëren. Veel mensen moesten staan, ook ouderen. Zeker bij de wisseling van groep 1 en groep 2 was het qua ruimte (en toenemende benauwdheid) niet te doen. Als er langs beide korte kanten van de hal ook bankjes worden geplaatst, zou het al grotendeels opgelost zijn, lijkt me. Desnoods met een oude loper eronder om de vloer te beschermen. Nu moesten we drie uur lang staan en da’s best lang. Maar goed, misschien was niet gerekend op deze hoeveelheid mensen, want ik begreep dat er nog nooit zoveel kinderen mee hadden gedaan.

  2. Ons buurmeisje Ruth Meeske is gisteren 3e geworden en kwam haar medaille laten zien. Wij zijn trots op haar!
    Nogmaals gefeliciteerd Ruth!:D:D:D

Reageer