Evenementen en zomertoernooien bij Be Quick ‘28

Zwolole – De competities mogen dan langzaam naar het einde gaan, bij Be  Quick ’28 gaat nu een lange reeks van evenementen en toernooien van start.

Te beginnen deze week met de Colijn en Partners penaltybokaal waaraan alle Zwolse clubs deelnemen, open trainingen voor meiden en vrouwen en het pupillenkamp voor de jonge Be Quickers. Op maandag 19 mei is ook de eerste open training voor meiden bij Be Quick. Heb je zin om te komen voetballen bij een bloeiende vereniging met veel meiden? Kom dan langs. Op 26 mei kun je dat ook nog doen.

  1. Op donderdag 22 mei is er een open training voor vrouwen die in de derde of vierde klasse willen voetballen. Wil jij voetballen bij een club waar ook gezelligheid belangrijk is? Laat je dan zien.
  2. Veel jonge Be Quickers worden de dag erna alweer op de club verwacht. Want van vrijdag 23 mei tot en met 25 mei zal op het terrein van Be Quick het grote pupillenkamp worden georganiseerd. Er zullen in totaal 110 jonge voetballertjes van onze vereniging meedoen. Een topinitiatief waarbinnen onze club echt naar uitgekeken wordt.
  3. De week erna op 31 mei is het Djambo-Kids pupillentoernooi waarin voetballers uit de D- , E- en F- categorie met elkaar in het strijdperk zullen treden.
  4. Op 7 juni organiseert Be Quick een gezellige familiedag voor clubleden en hun familie.
  5. Van 5 juni tot en met 28 juni zal bij Be Quick voor de vierde keer het Sahara Torunlar voetbaltoernooi worden georganiseerd voor selectie-elftallen uit de A- tot en met D-categorie. Behalve op de zaterdagen zullen er op bijna iedere doordeweekse avond wedstrijden worden gespeeld. De afgelopen jaren was het toernooi een groot succes en de organisatie is er opnieuw in geslaagd om een sterk en aansprekend deelnemersveld samen te stellen.  Naast Be Quick zijn Berkum, WVF, ZAC en SVI de andere Zwolse clubs die meedoen aan het toernooi.
  6. Op 14 juni en 15 juni zal op de velden van Be Quick voor de vierde keer de Zwolle International Cup worden gespeeld. Dit is een internationaal toernooi voor B, C, D en E-teams  dat onderdeel uitmaakt van Euro Sport Ring International Tournements. Het toernooi eindigt met finalewedstrijden op zondagmiddag.
  7. Op 5 juli zal bij Be Quick voor de tweede keer Zwolle Afrika Cup worden gehouden. Dit is een open multicultureel voetbaltoernooi waarbij iedereen welkom is. Vol is het toernooi echter nog niet! Wie belangstelling heeft om mee te doen aan dit toernooi moet reageren vóór 31 mei. Kijk voor meer informatie op de website van Be Quick ’28. Wij hopen u allen tijdens deze toernooien en activiteiten te begroeten op ons sportpark.
Artikel delen:

Reageer