Bertolf sluit seizoen Uurtje Cultuurtje af

Zwolle – De populaire singer-songwriter Bertolf Lentink trad zondag in zijn woonplaats op een bijzondere locatie op, Cultuurschip Thor. Op deze dag presenteerde Thor het laatste Uurtje Cultuurtje van het seizoen.
 
 img_1146.jpg
 
Niemand minder dan de bekende Bertolf sloot de succesvolle concertserie af op het Zwolse schip met drie solo-optredens. Tijdens het Uurtje Cultuurtje bracht Bertolf een solo-programma met bekend (eigen) werk en een aantal nieuwe liedjes. Het intieme podium van Cultuurschip Thor bood plaats aan slechts 50 luisteraars. Een prachtige stem, virtuoos gitaarspel en sublieme liedjes op een intieme podium. Genieten maar!
 
img_1137.jpg 
 
 img_1115.jpg
 
img_1111.jpg
 
Via Lees verder meer nieuws en foto’s… 

Bertolf Lentink (1980) is liedjesschrijver, multi-instrumentalist en zanger. Hij groeide op tussen de banjo’s en mandolines en was van jongs af aan al veel met muziek bezig. Op de middelbare school kwam hij in aanraking met de muziek van de Beatles, met een heuse Fab Four-obsessie tot gevolg. Hij studeerde aan het conservatorium van Zwolle, maakte deel uit van verschillende bands, waaronder die van Ilse DeLange, en bracht drie solo-albums uit: For Life (2009), Snakes & Ladders (2010) en Bertolf (2012). Lentink stond in 2013 samen met Kasper van Kooten in het theater met het programma Harde Noten. In 2010 ontving hij een Zilveren Harp. 
Momenteel tourt de Zwolse muzikant met Her Majesty: Back to Abbey Road, waarin hij zijn Beatles-fascinatie vorm kan geven. Bovendien staat hij in de belangstelling met de nieuwe formatie Color Reporters. 
 
img_1123.jpg
 
img_1132.jpg 
 
img_1105.jpg 
Artikel delen:

Reageer