HESZ Café open op Hemelvaartsdag

Zwolle – HESZ Café Open is ook dit jaar weer een feit. Het grootste openluchtcafé van Nederland zal plaatsvinden op Hemelvaartsdag. De horecaondernemers staan gezamenlijk achter de tap op het Grote Kerkplein in Zwolle en verzorgen daarmee een leuke dag voor jong en oud!

Vanaf twee uur hebben we livemuziek van o.a. het koor Voices, de akoestische band Newtown, Stevie Wonder Tribute band, David Bowie Tribute band, Alice Disco, Fierce: Tribute to Beyonce, Jump ’n Jive en we sluiten af met een Tribute aan James Brown. Daarnaast zijn er ook heerlijke tapas te krijgen en hebben we voor de jongste onder ons een springkussen en een schminkhoek.

Dit jaar willen we met de HESZ ook aandacht vragen voor een goed doel en wel voor Stichting Heppie. Zoals de horeca het doel heeft om mensen blij te maken, heeft Stichting Heppie het doel om kinderen blij te maken. En dat is nodig, want ook in Nederland zijn er duizenden kinderen voor wie het niet mee zit. Bijvoorbeeld omdat ze niet meer thuis kunnen wonen of in armoede leven. Of omdat er sprake is van een stoornis zoals ADHD of autisme waardoor ze soms sociaal worden uitgesloten.

Andere kinderen hebben jong al grote verantwoordelijkheden omdat hun ouders ernstig ziek of verslaafd zijn. Voor deze kinderen organiseert Heppie het hele jaar door vakanties en weekenden waarin alles draait om samen spelen, plezier maken en positieve aandacht. Jaarlijks ontvangt Heppie dankzij de inzet van ongeveer 450 vrijwilligers ruim 1700 kinderen in de leeftijd van 6-18 jaar. Een onvergetelijke ervaring die het verschil kan maken in het leven van deze kwetsbare kinderen. Heppie ontvangt geen overheidsbijdrage en daarom wij ze helpen om kinderen blij te maken.

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer