Run op tickets bij Odeon De Spiegel theaters

Zwolle – Afgelopen zaterdag startte de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen van Odeon De Spiegel theaters. Om 09.00 uur werd door burgemeester Henk-Jan Meijer het startschot gegeven bij Theater De Spiegel waarna ‘een run’ op de kaarten begon. De ‘hardlopers’ waren: Najib Amhali, Acda en De Munnik, Ronald Smink, Ton Kas en Daniël Arends. Deze voorstellingen waren binnen een mum van tijd uitverkocht. Ook zijn diverse voorstellingen bijgeboekt of verplaatst naar een grotere zaal. Zwolle loopt warm voor een mooie theateravond.

Na het startschot van de burgemeester om 09:00 uur sprintten de eerste gasten naar de fysieke kassa’s om kaarten te kopen voor hun favoriete voorstellingen. Al het personeel van Odeon De Spiegel theaters zette zich in voor de kaartverkoop, hetzij telefonisch of in het theater. Ook online was het programma populair, de eerste gasten logden de dag ervoor om 17:00 uur in om zeker te zijn van de beste plaatsen in de zaal. Dat Zwolle warmloopt voor een mooie theateravond blijkt wel uit het aantal verkochte kaarten. Ook dit jaar zijn er op de eerste verkoopdag meer theaterkaarten verkocht dan het jaar ervoor. Door Odeon De Spiegel theaters is de volledige verkoopcapaciteit ingezet om aan de grote vraag te voldoen.

 

Bijgeboekt!

 

Door het grote enthousiasme van de stad heeft Odeon De Spiegel theaters voorstellingen bijgeboekt of verplaatst naar een grotere zaal. “Zoals eerder aangekondigd gaan we dit theaterseizoen meer op vraag programmeren. Op de dag van de start kaartverkoop werd snel duidelijk welke voorstellingen populair zijn. Ik ben direct in contact gegaan met de theaterproducenten en impresariaten om de voorstelling nog een dag bij te boeken of te verplaatsen naar een grotere zaal. Dit is onder andere gebeurd voor De Partizanen en Ton Kas. De eerste aanvulling op ons bestaande programma is ook bekend: Trijntje Oosterhuis op 23 november 2014.” aldus Keimpe de Jong, programmeur Odeon De Spiegel theaters.

 

Abonnementen

 

Naast de reguliere kaartverkoop waren ook de nieuwe abonnementen zeer in trek onder de theaterliefhebbers. De populairste abonnementen waren: ‘Girls night out’, ‘Opera’ en ‘Muziek’. De kopers van deze abonnementen verschillen van jong tot oud. 

 

Kaartverkoop blijft doorgaan

 

Het gehele programma voor het theaterseizoen 2014/2015 is te bekijken op www.odeondespiegel.nl, er kunnen nog steeds kaarten geboekt worden. Voor de volgende voorstellingen zijn de laatste kaarten te koop: Guido Weijers, Ronald Snijders, Nick & Simon, Hoela en Hoep 3+, Brigitte Kaandorp, Tangarine, Esther Groenenberg en Edwin Evers. 

Artikel delen:

Reageer