Start kaartverkoop Grote Avond Greijdanus

Zwolle – Maandag is de kaartverkoop voor de Grote Avond van het Greijdanus College in Zwolle gestart. Op 3, 4 en 5 juni 2014 staan leerlingen op het podium van theater Odeon.

 

Sinds oktober zijn de voorbereidingen voor het stuk Murder at the Mansion al in volle gang. Kaarten zijn te koop voor 5 euro via www.greijdanus.nl/groteavond2014. Een Brits landgoed waar het jaarlijkse congres voor detectives wordt gehouden en een misdaad. Het zijn de ingrediënten voor de Grote Avond; een theaterstuk gemaakt en uitgevoerd door leerlingen en docenten van het Greijdanus. Het belooft een groot spektakel te worden met dans, humor, live muziek en een vleugje acro.

 

Murder at the Mansion

Op het landgoed van de Britse lord en lady Appleby vindt een jaarlijks congres van detectives plaats. De uitgelaten stemming in de ‘mansion’ slaat echter al snel om als de beroemde Inspector Davis op een gewelddadige manier om het leven komt. Het aantal mogelijke daders is beperkt: naast een handvol detectives zijn op het moment van de moord alleen een zangeres, een fotografe, een paar butlers, een dienstmeisje en de Appleby’s aanwezig.

De detectives zijn nieuwsgierig genoeg om een onderzoek te starten, maar dat is tegen het zere been van Chief Inspector Felicity MacFadden. Zij is namelijk degene die het in die regio voor het zeggen heeft als het gaat om dit soort misdaden. De detectives blijven ondertussen maar al te geïnteresseerd in het oplossen van deze zaak en zijn niet te beroerd om een handje te helpen. Maar zijn zij niet tegelijk de experts op het gebied van het verdoezelen van bewijsmateriaal? Wie heeft Inspector Davis eigenlijk vermoord en waarom? 

Benieuwd hoe dit afloopt? Kom dan naar het theaterstuk Murder at te Mansion. De avondvoorstellingen vinden plaats op dinsdag 3, woensdag 4 en donderdag 5 juni 2014. De aanvang is om 19.30 uur in theater Odeon aan de Blijmarkt  in Zwolle.

Artikel delen:

Reageer