Feestelijke high tea in De Dommel

Het appartementengebouw De Dommel in de Aa-landen wordt woensdag 5 september feestelijk opgeleverd. Het gebouw valt op door de bijzondere vormgeving. Van de 48 fraaie appartementen zijn er 16 verkocht, de overige 32 zijn huurwoningen van Woningstichting SWZ met huurprijzen rond â‚¬ 630,-. Ieder appartement heeft minimaal één eigen parkeerplaats.

De nieuwe bewoners, omwonenden en andere genodigden kunnen 5 september op hun gezamenlijke binnenterrein genieten van een high tea. De Zwolse violist Adriaan Stoet en pianist Tjako van Schie zorgen voor de muzikale begeleiding. Wethouder Van Dooremolen verricht de officiële handeling door het onthullen een cadeau waar de bewoners de komende jaren gezamenlijk van kunnen genieten.

De Dommel is gesitueerd in het hart van de levendige wijk Aa-landen. Een omgeving waar bewoners naar hartelust kunnen wandelen en fietsen. Winkelen kan in het nabijgelegen grote winkelcentrum, maar door de uitstekende openbaar vervoerverbinding is de oude binnenstad van Zwolle ook zeer goed te bereiken.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Ik vind dit een verademing om naar te kijken. Kom hier normaal altijd langs op weg naar mijn werk en vind het een flinke verbetering ten opzichte van hoe het er eerder uitzag!
    Proficiat dus!


    ⚠️ Meld

Reageer