Workshopdag in Doepark Nooterhof

Zwolle – Op vrijdag 23 mei organiseert het Productiepark Nooterhof in samenwerking met Frion een workshopmiddag met de naam ‘’De Ontmoeting’’. Op deze dag worden verschillende workshops georganiseerd. Deze staan allemaal in het teken van samenkomen.
 
Cliënten van Frion en studenten van Landstede nodigen bezoekers uit om samen deel te nemen aan de gezellige workshopdag. De workshops waar u aan deel kunt nemen, zoals broodjes bakken, armbanden maken en waxinelicht-houders maken, worden allemaal gegeven door studenten van verschillende Landstede opleidingen. Ook komt het personeel van de ambulancecentrale Zwolle vertellen over het werk wat ze doen. De enthousiaste cliënten van Frion zijn ook actief bij deze dag betrokken. Zij helpen bij de workshops en op het terras van het theehuis het Earthship. Vanaf 13.30 uur bent u van harte welkom. De workshops duren tot 15.30 uur. Het park is voor iedereen vrij toegankelijk. Voor sommige workshops kan er een kleine vergoeding gevraagd worden.

 

Productiepark Nooterhof is het studentenleerbedrijf van Landstede op Doepark Nooterhof. Studenten van verschillende opleidingen werken hier gezamenlijk aan de organisatie en ondersteuning van verschillende evenementen op Doepark Nooterhof. Daarbij worden zij begeleid door de professionele medewerkers van het Doepark. 

Frion is een organisatie die ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Het werkgebied van Frion is Zwolle en Noordwest-Overijssel. De ongeveer 1150 medewerkers van Frion ondersteunen zo’n 950 cliënten. Elke cliënt heeft een indicatie waaraan een zorgzwaartepakket (ZZP) is gekoppeld. Frion vindt dat de cliënten zo veel mogelijk zelf bepalen hoe ze hun leven willen invullen. Op Doepark Nooterhof heeft Frion een eigen locatie, waarbij cliënten meewerken in het park. 

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer