Opbouw danceevent Megabase gestart

Zwolle – Dinsdag is een start gemaakt van de opbouw van het danceevent Megabase, dat zaterdag op Park de Wezenlanden gehouden wordt. Opvallend detail van de positionering van het hoofdppodium is, dat het links-midden op het evenementenveld komt te staan, vlak voor het Provinciehuis. De helft van het veld wordt dus benut.

 

megabaseopbouw_2.jpg 

 

Megabase, hét Hardstyle concept van High Energy Events, bestaat 6 jaar en dat wordt gevierd! Na 6 jaar één van de hoofdpodia te zijn geweest op Fusion of Dance en andere festivals krijgt Megabase nu zijn eigen outdoor festival en wel op zaterdag 24 mei 2014! Die zaterdag zal er geschiedenis geschreven gaan worden in Zwolle, Megabase Outdoor is namelijk het allereerste hardstyle evenement wat in Park de Wezenlanden georganiseerd gaat worden. Naast het grootste bevrijdingsfestival van Nederland krijgt dit park aan de rand van het centrum van Zwolle er vanaf 2014 dus ook een Hardstyle evenement bij.

Line-up Release

Speciaal voor deze kick-off editie heeft de organisatie iets unieks weten te regelen; Megabase Outdoor presents Digital Punk – Unleashed! Met de dikste Megabase line-up ooit, waarin Digital Punk één van de hoofdrollen heeft, gaat de organisatie in samenwerking met Scantraxx werkelijk alles uit de kast halen om er een onvergetelijke editie van te maken! Verwacht unieke battles en live-acts met de grootste namen uit de RAW/Hardstyle scene!

 

Megabase Outdoor presents: Digital Punk – Unleashed

24 mei 2014 – Park de Wezenlanden, Zwolle

 

www.megabase.nl | www.scantraxx.com | www.highenergyevents.nl 

Artikel delen:
Reacties 36
 1. De helft van het veld benut……, de belangstelling is niet zo erg groot dus….. Misschien vanwege de weersvoorspelling, 19c met 60% kans op neerslag? Ach, als het maar gezellig is toch?

 2. Ik had begrepen dat het een soort Silent Disco concept wordt. Iedereen krijgt een draadloze hoofdtelefoon op. Het ontvangstbereik van die dingen is niet al te best, dus ja…

 3. Ik ga zeker geen melding doen (als ik niet iets anders was, was ik naar Megabase gegaan), maar ik kan het in dit geval zeker wel begrijpen dat mensen het niet tof vinden.

 4. en toch nog mensen die klagen dat er niets te doen is in Zwolle >:(
  Maar goed, klagers houden we altijd. Zwolle zet zich in ieder geval steeds meer op de kaart:D:D8)

 5. Over dat Rythm and blues festival hoor je waarschijnlijk niemand. Hardstyle is ook niet echt mijn ding, maar jongens: veel plezier!

 6. Zodra er iets met wat voor house-style dan ook wordt georganiseerd in Zwolle komen de klagers zich hier weer melden.
  Ik heb niks met bandjes en heb op 5 mei ook de hele dag dat gemekker van al die zgn topbands aan moeten horen en over een paar weken komt RTL hier weer zo nodig de zomer vieren met nog meer van die “leuke” bands waar ik niks mee heb maar waar ik wel van mee moet genieten.
  Ik gun die mensen hun leuke dag en neem voor lief dat er gemiddeld een dag of 6 per jaar sprake is van “geluidsoverlast” waar duizenden mensen blijkbaar van genieten in een stad waar 125000 mensen wonen.
  Maar van de klagers moet iedereen blijkbaar depressief zijn.
  Leven en laten leven.
  High Energy Events : Heel veel succes gewenst en maak er iets moois van.

 7. dan toch maar goed dat de gemeente inzet op verlaging van het geluidsniveau. Is straks zelfde als wanneer je naar de radio luisterd

 8. Rhythem and Blues festival? Nog nooit last van gehad. In tegenstelling tot die feestjes waar men denkt dat IEDEREEN moet mee kunnen ‘genieten’.

 9. 99,9% VAN DE KLAGERS DOEN DIT ANONIEM>:(
  VINDT DAT WEBLOG ZWOLLE HIER EEN EIND AAN MOET MAKEN, WANT HET GAAT WERKELIJK WAAR HELEMAAL NERGENS OVER EN HET ZIJN VAAK DEZELFDE MIEREN**KERS!!!

  TIP: VERPLICHT MET NAAM EN ACHTERNAAM REAGEREN OP HET NIEUWS!!!

  DENK DAT ALLES WAT POSITIEVER, intellectueler, LEUKER GAAT WORDEN!! WANT IK EN VELE ANDEREN LEZEN DE REACTIES EN DENKEN WAT EEN KANSLOZEN!!!!! HET IS EEN FEIT!
  VALT U ONDER DE DOELGROEP???? GRAAG MET U ECHTE NAAM REAGEREN A.U.B.
  BIJVOORBEELD DEGENE DIE ZICH ”Oeps” NOEMT Koop oordoppen en kom is met je echte naam reageren Mietje!!!
  Groeten Vincent ten Klooster
  Uuuuut Zwollywood

  ;:P8)

  1. Idd Vincent doet wel alsof hij zo stoer is. In werkelijkheid is hij een narcistische psychopaat, doe zijn vriendinnetjes slaat. Om een idee te geven hier een linkje naar zijn verleden met Justitie… https://www.digibron.nl/search/detail/012dce3abdf785e3c94ef53d/mijn-toekomst-is-weer-rooskleurig
   Het klonk ook allemaal te mooi om waar te zijn voor Vincent ten Klooster en zijn rooskleurige toekomst. Deze jongen is kansloos, ze zouden hem voor ieders veiligheid beter tbs met dwangverpleging kunnen opleggen. Er is duidelijk iets mis in het hoofd van deze man. Dus dames en heren blijf zo ver mogelijk weg uit de buurt van Vincent ten Klooster, een man meer zeer ernstige psychische problemen, helaas op deze leeftijd en met het kunnen/coping dat hij bezit niet meer mogelijk. Wij kunnen elkaar er dus allemaal maar op attenderen en waarschuwen, blijf ver bij Vincent ten Klooster uit de buurt!!! Geen naam adres of wat dan ook moet hij van je in handen krijgen. Ik gegarandeerd jullie jullie gaan lang worden lastig gevallen door een zeer zware psychische gestoorde man. Vincent ten Klooster zoals hij graag bij naam genoemd wil worden.

   Je bent gewaarschuwd,
   Groetjes één van zijn vele slachtoffers..

 10. DENK DAT ALLES WAT POSITIEVER, intellectueler, LEUKER GAAT WORDEN!!

  Koop oordoppen en kom is met je echte naam reageren Mietje!!!

  Ik denk het niet……

 11. Je capslock is per ongeluk aan blijven staan, daardoor komt je bericht heel erg schreeuwerig over. Het schelden helpt ook niet. Dit is geen manier van discussie voeren. Jammer, gemiste kans.

 12. @Vincent ten Klooster

  wat denk je ermee te bereiken als klagers voor en achternaam moeten noteren? Gaat het jou erom dat mensen dan niet meer zullen klagen?Of gaat het je erom dat je dan weet wie er klaagt? En wat doe je vervolgens met die informatie?
  In een vrij land als Nederland mogen, volgens mij, klagers klagen en mogen ze dat nog anoniem doen ook. Zou dat anders zijn dan krijg je natuurlijk heel rare en niet wenselijke constructies wat riekt naar censuur.

  Gr. Mark (anonieme naam overigens)

 13. @ Vincent, ik ga echt mijn werkelijke naam hier niet neer zetten. Heb helaas ervaring met bedreigingen die ook daadwerkelijk uitgevoerd werden. Dan bedenk je je wel een tweede keer alvorens je mening te uiten. Niet iedereen spoort, helaas.

 14. Elders op dit weblog is ook een discussie gaande over dit soort dance-events. Elke keer menen de voorstanders te moeten reageren met, ‘rot op naar je hutje op de hei, Zwolle is een grote stad, zeur niet, het is maar 1x per jaar etc.’ Inmiddels wel duidelijk dat gezien het aantal events met harde beats de afgelopen twee maand dat het geen 1x per jaar meer is. Dus dat argument niet meer gebruiken. En daarnaast, ik woon hier al sinds het inwoneraantal op 60000 stond, dus hoezo rot op?

  1. Wel fijn dat hij zijn naam zo openlijk met ons wil delen. Ik wil een ieder waarschuwen voor deze zwaar gestoorde psychische narcist. Blijf uit zijn buurt, deze man heeft het al heeeel lang allemaal niet meer op een rijtje in zijn bovenkamer. Ben ook bang dat eventuele hulp voor dhr Vincent ten Klooster niet meer zal baten!!!

   Jullie zijn gewaarschuwd, en weten zíjn naam!!!!

   Groetjes één van zijn vele slachtoffers.

 15. “De klagers melden zich weer” – precies – wij wonen ernaast en “mogen” er de hele dag gratis van “meegenieten”. Groot liefhebber van breed scala aan muziek maar hier niet van… Genieten van ene groep gaat steeds ten koste van andere… Wil je genieten: geniet – maar heb er gewoon begrip voor dat anderen de hele dag/avond last hebben ervan…

 16. @Vincent

  Het gaat juist wel ergens over en wat ik aandraag heeft zelfs een naam: argumenten.

  In tegenstelling tot: “WANT IK EN VELE ANDEREN LEZEN DE REACTIES EN DENKEN WAT EEN KANSLOZEN!!!!! HET IS EEN FEIT!”

  Dat is dus geen feit, maar weer een mening 🙂

 17. Wat een ramp is dit. Met mooi weer met de ramen dicht van de geluidsoverlast.
  Wie bedenkt zo iets idioots om midden in een stad een HARDCORE festival te organiseren.

 18. of het nu in of aan de rand van een stad is, het is onbegrijpelijk dat de gemeente haar inwoners in hun eigen woning laat gijzelen door dit soort evenementen toe te staan. Midden op de afsluitdijk en dan gewoon lekker de hele nacht doorgaan adviseer ik. Of zou dan de partij voor de dieren in actie komen, ja en dan wordt het vast verboden.

 19. Kappen met die takkeherrie! Zwolle moet zich schamen!
  Dit hoort buiten de stad, dan heb je nog de keus het aan te willen horen of niet! Wie is zo debiel om dit midden in zo’n klein stadje toe te staan! Opzouten!

Reageer