HanZup in Creatieve Coöperatie

Zwolle – Op 23 mei, van 14.00-17.00 uur is er weer een HanzUp in de Creatieve Cooperatie. De HanZup is een fysieke marktplaats die vraagstukken van organisaties en bedrijven verbindt aan creatieve ondernemers die hen out-of-the-box oplossingen bieden. Creatieve ondernemers vinden er goeie opdrachtgevers en opdrachtgevers vinden er creatieve oplossingen voor een vraagstuk. 

HanZup is een cocreatie-sessie door creatieve ondernemers. Deze keer heeft de provincie Overijssel verschillende opdrachten in de aanbieding. De opdrachten gaan over het zo optimaal benutten van van ‘open data’ en de toepassingen daarvan. In kleine teams van ongeveer drie ondernemers wordt een antwoord gezocht en gegeven. Iedereen wordt nadrukkelijk uitgedaagd buiten zijn eigen discipline en netwerk te kijken. Aan het eind van de middag kiest de opdrachtgever de voor hem beste oplossingen en verstrekt daarmee aan de ‘winnende’ gelegenheidsteams een (betaalde) opdracht om het concept uit te weken. Ook alle deelnemers maken met hulp van stemkastjes een keuze. De opdrachtgevers kunnen zich daardoor laten beïnvloeden of hun eigen keus maken.

HanZup is een follow-up van de stopgezette activiteiten van KIZ (Kreatieve Industrie Zwolle). Het geeft een heel concreet, praktisch en resultaatgericht gezicht aan cocreatie. Waar netwerken vaak blijft bij ontmoeting en inspiratie zet HanZup een stap verder en levert concrete producten en diensten op, nieuwe samenwerkingsverbanden en nieuwe opdrachtgevers. 

De entree voor de HanZup gratis. Opgeven is wel nodig want er kunnen maximaal 50 mensen deelnemen. Opgeven kan viainfo@creatievecooperatiezwolle.nl. Op de website van de Creatieve Cooperatie is informatie te vinden over de opdrachten die deze keer verstrekt zullen worden. 

Artikel delen:

Reageer