Travoltas naar Hedon voor reünie show

Zwolle – Na 16 jaar touren door Europa, de Verenigde Staten en Japen en zeven uitgebrachte albums, ging Travoltas in 2006 uit elkaar. Er ging acht jaar volledige afwezigheid en radio stilte voorbij maar nu is het dan zo ver. De Nederlandse pop-punk band zij voor drie reünie shows bijelkaar, waaronder een in Hedon op vrijdag 30 mei. Support is er van de Rotterdamse punkband The Apers. 

Eind 2013 kwamen de voormalige bandleden weer bij elkaar en bespraken een eventuele eenmalige reünie show. De band is weer op volle sterkte en heeft ervoor gekozen om hun drie favoriete zalen van Nederland aan te doen voor de reünie shows. Niet alleen zullen Travoltas optreden met de bekende line-up, een aantal bekende gezichten uit het verleden van de groep zal de band onaangekondigd op het podium komen vergezellen.

 

The Apers

De Rotterdamse punkband The Apers bestaat al sinds 1996 en heeft sindsdien meer dan 900 keer gespeeld over de hele wereld, waaronder twee shows op Lowlands. De band schrijft nummers in de traditie van The Ramones en The Queers, melodieuze up tempo punkrock met meerstemmige vocalen.

TRAVOLTAS
Support: THE APERS

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : Vrijdag 30 mei
Open                          : 20:30 uur
Aanvang                     : 21:30 uur
Entree                         : € 14,00

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, bij de Plato in Zwolle en aan de deur van Hedon op de avond van het concert.

Artikel delen:

Reageer