StreetMoves terug in de Indische Buurt

Zwolle – Op zondag 25 mei wordt midden in de Indische Buurt het evenement StreetMoves georganiseerd. StreetMoves is een sportief wijkevenement voor jong en oud, georganiseerd door Club2Move. Club2Move is een samenwerking tussen SportService Zwolle, Travers Welzijn, GGD IJsselland en de buurtbewoners van de Indische Buurt.

 29-11-2011_club2move_met_nasir_maachi_bankastraat_4.jpg

StreetMoves staat in het teken van gezondheid, sport en plezier voor de hele wijk. Dit jaar staat een zeskamp centraal. Om 13.00 uur kunnen teams van vier personen zich opgeven om mee te doen. De zeskamp bestaat uit de volgende onderdelen: reuzentwister, zweefbal, krattenrace, spijkerbroek hangen, sisi kar trekken en slingerbal. Er wordt in drie leeftijdscategorieën gestreden om de StreetMoves titels van 2014: acht tot twaalf jaar, dertien tot zestien jaar en zeventien jaar en ouder. Daarnaast is er speciaal voor kinderen tot en met 7 jaar StreetKids. Er wordt een speelparcours en hindernisbaan uitgezet waarop de kinderen kunnen spelen.

Denk jij de titel op de zeskamp in de wacht te kunnen slepen? Kom dan op zondag 25 mei 2014 van 13.00 tot 17.00 uur naar de Vlasakkers in de Indische Buurt.

Artikel delen:

Reageer