Maatregelen rondom ‘Omloop van de IJsseldelta’

Zwolle – De eerste editie van het wielerevenement “Omloop van de IJsseldelta” vindt op zaterdag 24 mei aanstaande plaats. Om dit evenement in goede banen te leiden zijn verkeersmaatregelen noodzakelijk. De maatregelen zijn tussen 12.00 en 18.00 uur van kracht en hebben betrekking op de Ceintuurbaan ter hoogte van Isala Klinieken aan de Dokter Van Heesweg. De verkeersmaatregelen zijn gedurende het wielerevenement ter plaatse aangegeven door middel van verkeersborden.

 

omloopijsseldelta.jpg 

 

Een neutrale start vindt plaats vanaf het Grote Kerkplein om 12.00 uur. De wielerploeg rijdt via de Praubstraat – Blijmarkt – Eekwal – Kamperpoortenbrug – Katerdijk naar de Zwartewaterallee. Halverwege de Zwartewaterallee tussen de Burg. Roelenweg en Monteverdilaan vindt de officiële start plaats. Vanaf de Zwartewaterallee – Middelweg – Mastenbroekerallee – Werkerlaan gaat de wielerploeg via de Mastenbroek door de regio. Het verkeer ondervindt hiervan kortdurend oponthoud. De finish is aan de Ceintuurbaan, tussen de Dokter Spanjaardweg en de Dokter Van Heesweg. Dat is recht voor Isala Klinieken.

De wielerploeg komt vanuit Zalk naar Zwolle om via de Spoolderbergweg – IJsselallee – Oldeneelallee – Ceintuurbaan te finishen. De verwachte aankomsttijd is tussen 14.45 en 15.15 uur. Op het moment dat de wielrenners de finish bereiken wordt het verkeer in de omgeving voor korte duur opgehouden. De kruisingen op de Ceintuurbaan blijven toegankelijk. Hier zijn verkeersregelaars aanwezig.

 

Isala 

Het ziekenhuis Isala Klinieken blijft bereikbaar. Het verkeer vanaf de A28 behoudt doorgang over de Ceintuurbaan naar de Dokter Van Heesweg en de Dokter Spanjaardweg. Het verkeer vanaf de N35 wordt via de Oldeneelallee, Marsweg, Leo Majorlaan omgeleid naar de Dokter Spanjaardweg. Vanwege de veiligheid wordt op de Dokter Van Thienenweg – Dokter Van Heesweg een eenrichtingsverkeer ingesteld ter hoogte van de parkeergarage van Isala Klinieken. Het verkeer dat de parkeergarage van de Isala wil verlaten tussen 12.00 en 16.00 uur wordt verzocht te rijden via de Dokter Van Heesweg naar de Ceintuurbaan.

 

Meer informatie

Meer informatie over het wielerevenement vindt men op www.omloopvandeijsseldelta.nl. Actuele informatie over de bereikbaarheid in Zwolle leest men op www.zwolle.nl/bereikbaarheid

Artikel delen:

Reageer