Mini WK in Zwolle

Zwolle – Op zondag 15 juni vindt het eerste mini WK plaats in Zwolle.  ‘s Ochtends worden de moves van WK helden Messi, Ronaldo en Robben aangeleerd en ’s middags kunnen deelnemers zich uitleven tijdens het voetbaltoernooi.

svz-poster-miniwk_jpg.jpg 

Voor het mini WK is een veelzijdig programma opgesteld dat gericht is op zowel voetbalbeleving als het ontwikkelen van jeugdige voetballers. Uniek aan dit programma is dat er techniektraining wordt gegeven door jeugdtrainers van maar liefst drie verschillende eredivisie clubs, namelijk: PEC Zwolle, FC Twente en FC Groningen. Na een sportieve lunch wordt er een mini WK gespeeld waarbij deelnemers in 4 tegen 4 wedstrijden de aangeleerde techniek kunnen laten zien.

Voetballers in de leeftijd van 7 t/m 13 jaar kunnen zich opgeven als individu of als team bestaande uit 4 spelers. Aanmelden kan door het inschrijfformulier in te vullen op de website: http://voetbalontwikkelingzwolle.nl/wkmini.html

 

Stichting Voetbalontwikkeling Zwolle traint bijna wekelijks op zondagochtend bij Sportcampus de Pelikaan. Vanuit het gehanteerde opleidingsmodel staat het aanleren van fundamentele voetbalvaardigheden in combinatie met plezier centraal. 

Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen, dus geef snel op!

Artikel delen:

Reageer