Dokters voetballen voor kinderkamer Isala

Zwolle – Dokters van Isala voetballen zaterdag 24 mei in grote getale op de grasmat in het IJsseldelta stadion om geld in te zamelen voor de realisatie van een PEC Zwolle kinderkamer in het Amalia kindercentrum van Isala. Aan dit ‘Dokter versus dokter Benefiet Voetbaltoernooi’ is een veiling gekoppeld.

Voor de liefhebbers zijn er echte collectorsitems: De gesigneerde handschoenen van keeper Diederik de Boer, het gesigneerde T-shirt van schaats-tweeling en olympisch medaillewinnaars Michel en Ronald Mulder of hèt shirt, gesigneerd door de spelers, waarin PEC Zwolle de KNVB beker won. Daarnaast worden er items als een kleding bon, een high tea en fotoshoot geveild. In totaal zijn er elf veilingitems waar op geboden kan worden. Het veld van PEC Zwolle is net als in 2012 het podium voor de benefietvoetbalwedstrijd van de dokters. Zij voetballen voor de goede doelen van PEC Zwolle United. Dit jaar is dat de realisatie van de PEC Zwolle kinderkamer in het Amalia kindercentrum van Isala. Ook de Stichting Vrienden van Isala ondersteunt dit initiatief met financiële middelen.

In twee poules spelen acht teams, waaronder afdeling Chirurgie, Sportgeneeskunde, Cardiologie en Kindergeneeskunde van Isala. Niet alleen spelen de dokters tegen elkaar voor het goede doel. Ook de Raad van Bestuur en huisartsen uit Zwolle en omgeving trappen een balletje mee. Kinderen mogen het hoofdveld betreden en zich uitleven op het penaltyschieten. Dus kom een kijkje nemen zaterdag!

Vanaf 11.00 uur is iedereen welkom! Aan toeschouwers wordt een bijdrage gevraagd van 5 euro (kinderen tot 12 jaar gratis). Ook aan de veiling kan iedereen meedoen. Deze start na de finale omstreeks 16.00 uur.

Artikel delen:

Reageer