FC Hummel kampioen WRZV 1e klasse woensdag

Zwolle – Na een mooie, spannende en sportieve finale wist FC Hummel uiteindelijk met 6-5 aan het langste eind te trekken en is de laatste WRZV kampioen van het seizoen 2013-2014 een feit.

In een leuke wedstrijd  -met veel publiek op de banken- waren de beide teams aan elkaar gewaagd. Tot aan deze wedstrijd was het puntenaantal en doelsaldo exact gelijk en moest de laatste wedstrijd van het seizoen uitsluitsel geven, wie zich kampioen mocht gaan noemen van de 1e klasse. De wedstrijd golfde heen en weer en beide teams wisten veel kansen te creëren, maar faalden in de afwerking. Vlak voor tijd was het FC Hummel, wie de 6-5 op het scorebord wist te zetten, met daaraan voorafgaand een mooie uitgespeelde actie. Met 64 jaar was het aanvoerder Gerrit Freriks wie de bloemen van het WRZV bestuur in ontvangst mocht nemen.

 

Kampioensklasse woensdag

Krijtje FC wist het seizoen met een 11-6 overwinning af te sluiten op YBC. De spelers van Krijtje FC hadden in de zaal een spandoek gehangen ter gelegenheid van de afscheid nemende topscorer Jan Wit, met de slogan: “Jan Wit voor  altijd in ons Krijtje hart”. Het team van Panhuis, wie een dubbelprogramma hadden, konden ook feestvieren. Door de 11-3 overwinning op Blazende Veiligheid is het team van Koen van der Veen verzekerd van deelname aan de kampioensavond door het winnen van de 1e periode. Exact moest deze avond –ondanks goed spel- twee nederlagen slikken. Na een 6-7 verlies tegen Vastgoed Dalfsen was ook Panhuis te sterk voor Exact. De laatste wedstrijd van SC PEC Zwolle in de hoogste klasse werd afgesloten met een 8-13 nederlaag tegen Obtentus. 

2e klasse woensdag

Het slotakkoord in de 2e klasse werd gespeeld tussen IJsselhallen Zwolle en L&M Workwear. Beide teams hadden er zin en speelden volop de aanval, maar het team van IJsselhallen Zwolle was met 11-2 uiteindelijk veel te sterk voor het leuk combinerende L&M Workwear.

Univé Verzekeringen Fair Play Winnaar WRZV Zaalvoetbalcompetitie 2013/2014

Ook de Fair Play Winnaar 2013-2014 is bekend! In een “nek aan nek race” is uiteindelijk Univé Verzekeringen net voor Nico Brillen winnaar geworden van de Fair Play Prijs. Het team van Univé Verzekeringen zal als Fair Play Winnaar deelnemen aan de kampioensavond.

Kampioensavond vrijdag 31 mei 2014

Het seizoen wordt vrijdag 31 mei 2014 a.s. afgesloten met de jaarlijkse kampioensavond waar de klasse kampioenen, periode winnaars en het Fair Play team onderling uitmaken, wie zich aan het eind van de avond Algemeen kampioen van de WRZV Zaalvoetbalcompetitie mag noemen. Aan het toernooi doen 16 teams mee verdeeld over 4 poules met een  kwart -, halve-, en finale. De toegang is vrij en u bent van harte welkom om vanaf 18:30 uur de wedstrijden bij te wonen in de WRZV Hallen.

Voor verdere informatie kunt u ons verder volgen op twitter: @WRZVZwolle of Facebook: WRZV Zaalvoetbal en natuurlijk staan alle actualiteiten vermeld op onze website www.wrzvzaalvoetbal.nl

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Zijn er nog teams die in de WRZV Zaalvoetbalcompetitie spelen en die op zoek zijn naar nieuwe spelers? Ik ben namelijk op zoek naar een team waar ik in mee zou kunnen spelen. Ik kan alleen weinig informatie vinden over teams die in de WRZV hallen spelen, dus vandaar via deze weg.

Reageer